Изабелла Шиникова преодоля и втория кръг на квалификациите на турнира

...
Изабелла Шиникова преодоля и втория кръг на квалификациите на турнира
Коментари Харесай

Шиникова надви сръбкиня и направи нова крачка към основната схема в Москва

Изабелла Шиникова преодоля и втория кръг на квалификациите на шампионата в Москва. Втората ракета на България надделя 18-годишната сръбкиня Олга Данилович с 6:4, 2:6, 6:2. Така Шиникова е единствено на една победа от влизане в главната скица, а в третия кръг на пресявките ще мери сили с №141 в ранглистата Яна Чепелова (Словакия), която надигра с 6:4, 6:3 рускинята Анастасия Захарова.

Днес Шиникова стартира мощно, повеждайки с 3:0 против 207-ата в света сръбкиня, само че тийнейджърката изравни за 3:3. Последва нов пробив за Шиникова, която затвърди брейка и поведе с 5:3. В идващия гейм 170-ата в света българка пропусна 5 сетбола при сервис на сръбкинята, само че въпреки всичко постави завършек на първата част малко по-късно със своя начален удар.

Във втората част Данилович поведе с 3:0 и в последна сметка взе частта с 6:2, а в решаващия трети сет сръбкинята имаше задатък от 2:1 без пробив, само че с 5 следващи гейма по-късно Шиникова отчая съперничката си.  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР