Изабела Янкова ще пропусне и световното по планинско колоездене. Шампионката

...
Изабела Янкова ще пропусне и световното по планинско колоездене. Шампионката
Коментари Харесай

Изабела Янкова падна лошо, пропуска световното

Изабела Янкова ще пропусне и международното по планинско колоездене. Шампионката на света и Европа и носителка на международната купа в спускането при девойките падна неприятно по време на последната подготовка по трасето във Форт Уилям (Шот). Това бе повода да не започва в квалификацията, която бе извоювана от Валентина Хьол (Ав).
Прочетете още
“Направих тежко рухване и сега съм с леко разтърсване на мозъка. Едното ми око е посинено, подуто и раздрано. Случи се на един по-опасен скок. И други състезателка паднаха, след това уредниците взеха ограничения и оправиха трасето, само че към този момент бе късно. Не се окайвам, тъй като нашият спорт е рисков и всеки знае какво може да чака на старта. Ще се оправя ”, разяснява Изабела от Шотландия.

През този сезон на нея несъмнено не ѝ върви. Шампионката от Тетевен падна неприятно и в Леоганг (Ав) и откакто извади рамо, не започва в кръга от международната купа. Тя падна и в предходния кръг за Семеен кодекс в Ленцерхайде (Швейц). Завръщането бе с победа на надпреварата в Пампорово, което носи точки за международната ранлиста. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР