Изабела се опитва да скрие чувствата си към Ники, Дани

...
Изабела се опитва да скрие чувствата си към Ники, Дани
Коментари Харесай

Разкрити тайни и опит за изнудване в новия епизод на „Следвай ме“

Изабела се пробва да скрие възприятията си към Ники, Дани има опция да изнудва Марти, а Алекс получава приятна изненада. Ще се трансформира ли Марти в косвена жертва на непозната война? Не пропускайте да видите в новия епизод на „ Следвай ме “ първо във Vbox7.com.

Тайната връзка сред Изабела и Николай се задълбочава от ден на ден. Това изчерпва търпението на Ники и той е подготвен да признае възприятията си към влогърката пред всички. Докато Изабела се пробва да направи своя избор, актуалната ѝ половинка Дани разкрива дълго защитаваната загадка за самоличността на Марти. Тази информация се оказва мощен коз в ръцете му и е подготвен да я употребява в подобаващ за него миг, без да се поколебае.

В връзките на двете двойки е облачно, само че слънцето свети мощно над Алекс. Модното гуру е на седмото небе от благополучие, откакто Крис се появява изненадващо на зеленото учебно заведение. Какво ще разбере Алекс за Крис, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com. Междувременно Габи от ден на ден ангажира свободното време на Катя и това я отдалечава от Петьо.

Ще се отдадат ли Ники и Изабела на възприятията си? Как ще се развие връзката на Алекс и Крис? Кой ще се окаже жертва на игрите на Габи? Не пропускайте да разберете в третия епизод на „ Следвай ме “, първо във Vbox7.com

Може да следите „ Следвай ме “ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР