Изабел Гулар показа своето изумително тяло по бански по време

...
Изабел Гулар показа своето изумително тяло по бански по време
Коментари Харесай

Годеницата на Кевин Трап разби конкуренцията по бански /снимки/

Изабел Гулар сподели своето удивително тяло по бански по време на ваканцията си на Сейнт Бартс, където е дружно със своя избраник вратарят на "Айнтрахт " (Франкфурт) Кевин Трап.
35-годишният супермодел и 29-годишният немски вратар и немският вратар се любуваха на слънцето на Карибския остров, с фотограф на разположение, с цел да снима съвършените фотоси за обществените мрежи.
Изабел парадира със своя стегнат стомах, до момента в който театралничи в черно-бял бански от две елементи, който наблягаше изумителната й фигура. На част от фотосите тя облече пола с тропически претекстове.
Бразилската хубавица заложи на златни аксесоари – обеци, гривни и няколко пласта огърлици.
Изабел и Кевин щастливо оповестиха годежа си през юли 2018 година по време на сантиментална отмора на гръцкия остров Миконос, три години откакто двойката за първи път стартира да се среща.
Преди това манекенката издаде огромната загадка към половия им живот. Във видеоклип в YouTube Изабел съобщи: „ Кевин и аз се обичаме доста, вършим секс четири или пет пъти седмично. Но в случай че той е играл във значим мач и тимът му е изгубил, мога да се върша красива, да си направя ноктите и да нося най-хубавото си долни дрехи, само че секс няма да има.”
Изабел стартира кариерата си на модел, когато е на 14 години. Тя е родена в Сао Пауло, Бразилия, и се превърща в огромно име, след присъединяване си в фешън ревю на „ Victoria's Secret” през 2005 година
Брюнетката се трансформира в ангел за колоса на долни дрехи и участваше в годишното им шоу всяка година до 2016 година.
След това тя дебютира в киното за кино лентата „ Baywatch “ през 2017 година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР