Из ръка в ръка се дават парите. Половин един-милион могат

...
Из ръка в ръка се дават парите. Половин един-милион могат
Коментари Харесай

Колко милиона се събират в джобовете на сако?

" Из ръка в ръка се дават парите. Половин един-милион могат да се съберат в джобовете на едно сако. Просто влизаш вътре, палиш си пурата, оставяш си нещата. Не я допушваш и излизаш със запалена пура. Може да извършите опит с пачки от по 500 евра ". Това съобщи през днешния ден предприемачът в заточение Васил Божков пред публицисти в онлайн-пресконференция.

Според него в едно по-голямо яке се събирали дори повече пари.

Тъй като малко на брой българи могат да се уверят в това персонално и да ревизират дали в действителност един милион евро могат да се съберат в джобовете на сако, взехме решение ние да създадем следствен опит. Поради неналичието на един милион евро в нощните ни шкафчета, подходихме научно – с лист и молив в ръка и таблица с размерите на банконтите. И по този начин:

Една банкнота от 500 евро тежи 1,1 грама. За 1 милион евро ни трябват 2000 банкноти, което прави 2,2 кг. Банкнотата също така е с размери 160 на 82 мм съгласно справките на ЕЦБ. Една купчина от 2000 банкноти е висока към 22 сантиметра.

Човешката педя е приблизително 25 сантиметра. Тоест, в случай че някой пристигна в офиса ви и не помни на бюрото ви купчина с банкоти, на височина почти колкото педята ви, то значи сте спечелили преди малко 1 милион евро. Разбира се, добре е да разполагате с по-големшки педи.

Другият извод от описанията на Божков е, че постоянно е добре човек да бъде елегантно облечен и да има най-малко няколко джоба.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР