Иймън Райън каза, че има неопровержими“ точки в делото на

...
Иймън Райън каза, че има неопровержими“ точки в делото на
Коментари Харесай

Иймън Райън казва, че Южна Африка е направила „неопровержими“ точки относно конфликта в Газа

Иймън Райън сподели, че има „ неопровержими “ точки в делото на Южна Африка против Израел за геноцид в Международния съд (МС).

Южна Африка споделя, че мащабът на смъртните случаи и рецесията от израелската военна акция против Хамас в Газа доближава прага на геноцид според интернационалното право.

Израелски публични лица споделиха, че нацията ще се отбрани преди висшият съд на Организация на обединените нации против обвиняванията.

Лидерът на Зелената партия Иймън Райън означи, че Световната здравна организация е декларирала, че Газа е изправена пред „ пагубни равнища на хранителна неустановеност “, като рискът от апетит „ се усилва всеки ден ”.

 

Той се съгласи със Службата на комисаря на Организация на обединените нации по правата на индивида, че интернационалната общественост има задължението да предотврати геноцид и неотложно обмислете всички дипломатически, политически и стопански ограничения за тази цел.

Г-н Райън, който е министър на околната среда, сподели, че Ирландия е изиграла „ мощна роля “ в границите на Организация на обединените нации по въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР