Ивон Динева още не пее, но хвана четката.Дъщерята на певицата

...
Ивон Динева още не пее, но хвана четката.Дъщерята на певицата
Коментари Харесай

Ивон Динева става художничка

Ивон Динева още не пее, само че хвана четката.

Дъщерята на певицата Анелия и Коко Динев - Ивон Динева, нарисува първата си картина, видя "България Днес "! 15-годишната тийнейджърка, която не стопира да споделя провокативни свои фрагменти на сочни устни, сподели, че има гений да рисува.

За това се похвали самата Ивон, която е намерила време сред макиажа и да покаже гениите си. Щерката на Анелия показа платното си, изобразяващо лице на човек, съгласно осведомени то е на древногръцки господ, други припознаха Апостола на свободата Васил Левски, трети откриха в творбата на момичето знаци от творбата "Викът " на Едвард Мунк.

Вероятно е нещо приблизително. Въпреки това отлично за напъните, защото откогато изгря на звездния хоризонт, мнозина виждат в Ивон капризно момиче, само че ето, че тя е извънредно надарена и нищо чудно да успее да пробие в средите на изкуството. Като дребна Ивон е излизала няколко пъти с майка си на сцена, само че очевидно към този момент музиката не влече младата дама и за разлика от другите си връстници като Емрах Стораро и Лоренцо няма да тръгне по стъпките на популярните си родители.

През годините наследничката на Динев неколкократно е обвинявна за модифицираната си визия, издутите си устни и интервенциите по себе си. В своя отбрана Ивон споделя, че няма безусловно никакви интервенции, само че не може да живее, без да си постави изкуствени мигли. И е безапелационна, че още е девствена.

Всъщност евентуално поради тежкия грим, който постоянно използва, Ивон не наподобява на 15-годишна тийнейджърка. Заради това тя обича да качва и натурални свои фотоси, на които си проличава фрапиращата й аналогия с татко й Коко Динев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР