Ивон, дъщерята на Анелия и Коко Динев, явно няма търпение

...
Ивон, дъщерята на Анелия и Коко Динев, явно няма търпение
Коментари Харесай

13-годишната дъщеря на Анелия тръгна с напомпани джуки

Ивон, дъщерята на Анелия и Коко Динев, очевидно няма самообладание да порасне и да тръгне по пътя на известната си майка. На 29 декември тийнейджърката ще навърши 14 години, само че в случай че някой не знае действителната ѝ възраст, умерено може да я обърка с наборка на чалга дивата.

Ивон очевидно се стреми да подражава на Анелия и на колежките ѝ от лекия род, написа ПИК. В всекидневието си, а евентуално и на учебно заведение, 13-годишната госпожица се носи като типична чалга певица: с тежък грим - изрисувани вежди, тъмни сенки, изкуствени мигли, с какъвто пайнерките нормално нощем митарстват из кръчмите.

Нещо певече - последните фотоси на Ивон в обществените мрежи подсказват, че най-вероятно към този момент се е възползвала от естетическата хирургия, защото устните ѝ са нетипично големи за момиче на нейната възраст.

От близкото обкръщение на Анелия издавата, че онлайн 13-годишната Ивон изглеждала като 25-30-годишна зряла жена. Няма спор, че първородната наследница на Коко е наследила хубостта от майка си. Ивон живее с Анелия, а татко ѝ рядко я вижда.

В моментите, в които въпреки всичко щерка и татко са дружно, хазартният необут гледал да не лишава от нищо детето си, с цел да компенсира своята липса. Затова и не правел забележки на Ивон за чалгарската ѝ визия. "А и от дете на певица и колекционер на фолк дами нали не очаквате да се излезе монахиня?! ", разясняват в светските среди.

Същевременно, до момента в който Ивон се застоява пред огледалото и се упражнява с гримовете на майка си, Анелия влезе в ново амплоа на актриса. Тя ще вземе присъединяване в нов български филм, само че детайлностите към ролята се пазят в загадка. Изпълнителката снима лентата от няколко месеца, като съчетава певческите си задължения с новите си отговорности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР