Ивомила Петкова е поредната родна инфлуенсърка, която реше да се

...
Ивомила Петкова е поредната родна инфлуенсърка, която реше да се
Коментари Харесай

Топ Инстаграм съблазнителка: Ивомила Петкова избра уникално място за почивка

Ивомила Петкова е следващата родна инфлуенсърка, която реше да се наслаждения на турската кухня и хубостта на Истанбул. Красавицата от TopQueen споделя в Инстаграм от няколко дни готини снимки и сторита, от които излиза наяве, че е зарязала всевъзможни диети и спортни режими, с цел да опита оптимално доста от изкушенията, които предлата остарялата столица.

Виж още: Родният елит фучи по софийските улици с лимузини за хиляди 

Ивомила като цяло е известна със секси тялото си, което постоянно демонстрира в Инстаграм, а фотосите ѝ постоянно се радват на хиляди лайкове. Красавицата обожава да пътешества, а в Истанбул опознава една изцяло нова и друга просвета, която е хем надалеч, хем покрай нас в някои връзки.

Виж още: Млада и надарена: вижте порасналата щерка на Васил Василев-Зуека

Хубавицата се трансформира в инфлуенсър, само че това не е крайната и единствена цел. Работата ѝ в обществените мрежи я е научила на много неща, които са свързани с рекламата и точно това учи. " Мечта ми е един ден да съм от другата страна и да върша нещата с малко допълнение от целия ми опит. Имам и други хрумвания, които чакат да бъдат осъществени ", сподели преди време Ивомила в изявление. Тя въпреки всичко е признавала, че инфлуенсърството в България носи пари, а моделството, с което също се занимава, не толкоз. 

Виж още: Тинчето и Миро от " Един за различен " стягат сватбата, чакали 6 часа по бутици

Изображение: https://www.instagram.com/ivomilavp/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР