Ивомила е на 19 години от Велико Търново, учи софтуерно

...
Ивомила е на 19 години от Велико Търново, учи софтуерно
Коментари Харесай

Инфлуенсър на месеца: @ivomilavp

Ивомила е на 19 години от Велико Търново, учи софтуерно инженерство в Софийски университет. Интересно, само че и мъчно предизвикателство с една цел – да стане сполучлив програмист. Освен в тази тенденция обаче, тя развива доста сполучливо и профила си в инстаграм, където има над 56 хиляди последователя.

Ти стана инфлуенсър около онлайн сериала InstaQueen. Вярваше ли, че ще постигнеш тази своя цел?

Всъщност всичко стана напълно на смешка, не чаках да ме извикат на кастинга. Бях на работа, преглеждах си инстаграм и ми излезе реклама. Обичам да виждам сходни уеб реалити формати и без никакви упования взех решение да се пусна на кастинга. Няколко дни по-късно ми се обадиха и ме поканиха на изявление в София. Първоначално отхвърлих, тъй като бях на работа и нямаше по какъв начин да съчетая двете неща. Но един сътрудник, дочул диалога, ми направи забележка, че сходно нещо се случва един път в живота. Така взех решение, че даже да пропусна един ден работа и нищо да не се получи, то в последна сметка най-малко съм пробвала – а то взе, че се получи! Интервюто се получи супер и ме избраха да вземам участие. Първоначално мислех, че няма да се усещам в свои води, само че бързо се сприятелих с всички. Но даже не съм предполагала, че това ще докара до това да стана известна и хора да ме стопират по улиците, с цел да се снимаме.

Значи въпреки всичко те преследват почитатели?

Да, не мога да допускам. Когато пристигам в мола ме е боязън да отида да хапвам, тъй като към мен се струпват дребни дечица и от време на време ми става неловко. Аз не съм подобен човек. Радвам се на тези неща, само че се тормозя, тъй като не знам по какъв начин тъкмо да отвръщам.

Тежи ли ти тази корона?

Короната от предаването несъмнено тежи. Имаше моменти през лятото, когато ми се насъбираха толкоз доста неща, които въобще не знаех по какъв начин да овладея. Получавах над 200 известия дневно, имаше доста компании, които ми изпращаха артикули, които да популяризирам. Първоначално ме поучаваха да не отхвърлям реклама, само че от време на време и това се случва изключително в случай че не бих употребила продукта без да ми е бил изпратен. Скупчиха се доста неща, които би трябвало да свърша, а аз въобще не знаех по какъв начин да класифицирам всичко.

 Инфлуенсър на месеца: @ivomilavp Instagram/ivomilavp

Колко последователя имаше преди този момент?

Преди предаването имах 2700 последователя, а в този момент а над 56 000. Доста бързо се повишиха.

Какво се промени в живота ти след добиването на известност? Близките ти хора трансформираха ли си отношението към теб?

Не бих споделила, че кой знае какво се е трансформирало. Колегите ми от работа доста се радваха за мен, само че пък са и много по-големи от мен и не се вълнуваха толкоз от това, което ми се случваше. Имаха си други неща на главата, само че несъмнено се радваха. Повечето ми другари също ужасно се вълнуваха и към момента се радват наедно с мен за всяко нещо, което ми се случва. Е, несъмнено, имаше и такива, които ме упрекваха, че съм се трансформирала и че почитателите ми подвигат самочувствието ми, само че това надалеч не е правилно.

Сигурно си се срещнала и с доста нови хора?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР