Иво Иванов е български спортен журналист и писател, известен с

...
Иво Иванов е български спортен журналист и писател, известен с
Коментари Харесай

Иво Иванов: Понякога малките хора имат големи истории

Иво Иванов е български състезателен публицист и публицист, прочут с разказите си, въодушевени от елементарните хора, попаднали в невероятни обстановки.
Вече повече от 25 години той живее в американския щат Канзас, а преди този момент приключва Националната спортна академия със компетентност баскетбол, както и публицистика в Софийския университет.
Работи като състезателен публицист, както в България, по този начин и в Съединени американски щати.
Иво Иванов е един от най-четените и продавани създатели. Познавате го евентуално с книгите  „ Отвъд играта “ и „ Кривата на щастието “.
Въпреки, че живее зад океана, от време на време се връща в България - за отмора, за среща с фенове и доза ентусиазъм, може би...

Неговите разкази са тъжни, смешни, метафизичен и даже трогателни, само че най-много карат читателите да усещат и да мислят.

Неговите фенове считат, че заслужения му триумф се дължи на гения му, до момента в който той самият изяснява, че още от дребен е бил маниакално бдителен и схватлив. Има " осведомителна болест ", непрестанно чете, слуша, търси, интересува се от доста тематики, намира се с хора, рови се във всички джобчета на медийното пространство, с цел да открие история, която " маринова " и я разказва, когато ѝ пристигна времето... Късметът му в Съединени американски щати е в това, че там е свят на крайности, екстравагантности, на мощни персони.

Пред Елмира Джома той споделя по какъв начин се  стига до написването на една от най-продаваните книги в България, и по какъв начин историите го намират...

Чуйте.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР