Иво Димчев представи новия си клип към песента Райна Кабаиванска“,

...
Иво Димчев представи новия си клип към песента Райна Кабаиванска“,
Коментари Харесай

Иво Димчев с нов клип към песента Райна Кабаиванска“

Иво Димчев показа новия си клип към песента „ Райна Кабаиванска “, а премиерата беше във видеоплатформата Ютюб. „ Райна Кабаиванска е ария за скритата и несподелена обич сред другари. Всеки е таял усеща към непосредствен човек, които по ред аргументи не е могъл да показа. Парчето е покана за шерване и празнуване на тази обич “, споделя повече за концепцията на песента Иво Димчев. Името на огромната и приета българска певица се употребява като метафора за хубост, майсторство и класа. Песента е записана това лято в студио. Текста и музиката са на Иво Димчев, който също е хореограф и режисьор на клипа. Във видеото вземат участие и балетистите от трупата на балет „ Арабеск “.

Само преди месец Иво пусна на музикалния пазар и клипа към песента „ Чукам на пакост “, която бързо се трансформира в музикален шлагер. „ Това е една нецелесъобразна искреност. Има неща, които е мъчно да се изрекат, за това е по-добре да се изпеят. Харесвам израза „ на пакост “ изразяващ прекаленост - една сериозна и значима тематика. Аз уви много елементарно изпадам в нея и пеейки за това, си оказвам помощ да се одобрявам, да си прощавам, да се обичам повече “, споделя за креативните си настройки ексцентричният създател. Отново през ноември бе и премиерата на парчето „ Еротична звезда “, снимано особено за дебютния игрален филм на Теодор Ушев „ φ1.618 “. Режисьор на видеото е Валери Милев, а оператор е Емил Христов. Иво Димчев ще е специфичен посетител на церемония премиерата на лентата, която е на 24 ноември.

До края на месеца и през декември на Иво Димчев му предстоят разнородни театрални изяви. На 25 ноември и на 4 декември в Топлоцентрала ще има представления на авторския му мюзикъл  " In Hell with Jesus “, а на 17 и 18 декември ще гостува в Hebel Theater в Берлин. Изпълнителят към този момент се готви и за огромния си авторски концерт в клуб “Строежа ” на 1 декември. На 10 януари Иво Димчев ще зарадва феновете си в Skirball center в Ню Йорк с новия си мюзикъл. В същата зала през 2019г. той показа авторския си театър “P project ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР