Иво Балабанов записа личен рекорд от 8:51.52 минути в бягането

...
Иво Балабанов записа личен рекорд от 8:51.52 минути в бягането
Коментари Харесай

Иво Балабанов: Това бяха възможностите ми, следващия път повече

Иво Балабанов записа персонален връх от 8:51.52 минути в бягането на 3000 метра с затруднение на Европейското състезание първенство по лека атлетика. Българинът зае влиятелното 25-то място, само че не можа да откри място на край. Ето какво съобщи възпитаникът на Йоло Николов той след положителното си показване:

 Митко Ценов и Иво Балабанов отпаднаха в квалификациите на 3000 метра с трудности
Митко Ценов и Иво Балабанов отпаднаха в квалификациите на 3000 метра с трудности

Балабанов усъвършенства най-хубавото си време със 7 секунди

" Доволен съм от бягането. След като починах две седмици, малко изгубих от динамичността, която бях натрупал през сезона. Доволен съм от персоналното достижение, удовлетворен съм от своето първо европейско състезание за мъже. Нямаше какво повече да направя - това бяха опциите ми, идващия път повече.

Тръпката да тичам на Олимпийския стадион е много огромна, веселя се, че получих тази опция да съм измежду най-хубавите бегачи в стипъла, които съм гледал единствено по малкия екран, а в този момент дори тичам до тях. Надявам се отсега нататък да имам опцията за повече бягания на огромни конгреси и по-добри класирания. Това присъединяване ме стимулира. Ще си умря една седмица и ще стартира да упражнявам за зимата.

Беше по-лесно да тичам тук с компания, а не както на републиканското да повеждам самичък бягането си. По-лесно е, когато има хора, с които да бягаш ", приключи Балабанов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР