Иво Аръков ще става баща, научи Уикенд от сигурни източници.

...
Иво Аръков ще става баща, научи Уикенд от сигурни източници.
Коментари Харесай

Само след 3 месеца: Иво Аръков става баща!

Иво Аръков ще става татко, научи „ Уикенд ” от сигурни източници. Приятелката на артиста – младата Габриела Николаева, е бременна в 6-ия месец. Ако всичко е наред, през пролетта в дома на звездата ще се чува бебешки рев.
Още преди близо година Иво Аръков показа обществено, че е подготвен да стане татко. Това беше интервалът, в който той за първи път стартира умерено да приказва обществено за персоналния си живот, откакто в продължение на години го пазеше в загадка. Именно тогава стана ясно, че има сериозна другарка, с която се е срещнал при започване на пандемията и към този момент живее с нея. Това е пловдивчанката Габриела Николаева. Момичето е с 13 лазарника по-младо от 34-годишната звезда. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче доста обича артиста, тъй като към този момент е в напреднала бременност, настояват източниците на „ Уикенд ”. За Нова година двойката беше с Милано и сподели свои фотоси в цялостен растеж. От фрагментите прави усещане, че Габи в действителност наподобява наедряла в корема и кръста, само че защото е с необятно палто, това няма по какъв начин да се счита за доказателство, че чака дете. Според хора от обкръжението на двойката обаче тя е бременна.

Това ще бъде първото дете на Иво и Габриела , само че не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката към този момент имала несполучлив опит за бебе. За страдание, Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно и бъдещите родители се надяват след 3 месеца да се радват на крепко бебе. Спонтанният аборт при предходния опит за дете направил двойката суеверна и я предиздвикали да пази в загадка новината за престоящото раждане.

Родителите на Габриела очаквали бебето с боязън, само че в това време не били във екстаз, че щерка им е решила да ражда толкоз млада. Габи е на 21 години – интервал от живота, в който множеството модерни девойки учат в университет, сменят гаджета и обикалят нощни клубове. Николаева обаче ще би трябвало да се затвори у дома и да сменя памперси. Говори се, че нейните родители са много заможни и са си представяли напълно друго бъдеще за щерка си. Те се надявали да я изпратят да учи в чужбина, да се образова добре и да построи солидна кариера, преди да хукне да забременява и ражда. В същото време обаче родителите й са били почти на същата възраст, която тя се е родила.

Въпреки идната поява на бебето, Иво и Габи към този момент не считат да узаконяват връзката си с брак. Актьорът към този момент има един несполучлив опит зад тила си. Преди да срещне настоящата си обичана, той е бил женен за рускиня, с която се развел, а по-късно тя умряла. Явно не бърза да се дами отново
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР