Иво Аръков проговори за връзката си с дъщерята на Христо

...
Иво Аръков проговори за връзката си с дъщерята на Христо
Коментари Харесай

Иво Аръков проговори за раздялата си с Мика



Иво Аръков проговори за връзката си с дъщерята на Христо Стоичков Мика, която безусловно преди дни се прибра в България. Дали това е случайност или не Hotnews.bg може единствено да гадае. Актьорът и и известната наследница бяха гаджета, до момента в който тя живееш у нас. От доста време Аръков не приказва за персоналния си живот, само че очевидно в този момент е направил изключение за столичен седмичник. Повод е присъединяване му като съветския мафиот Иван Сокуров в хитовата турска поредност "Ирония на ориста ". Героят му обаче бързо бе погубен, само че почитателите на сериала останаха впечатлени от играта на 31-годишния артист, който се изяви един до друг с мегазвездата на южната си съседка Къванч Татлъту.

Няма по какъв начин да се чака, че с него ще станем близки другари, откакто сме снимали едвам няколко дни дружно. Говорихме да пристигна в България с мотора си през тази година, само че се случи пандемията и идването му се отсрочи. Накрая на снимачния развой Къванч произнесе хвалебствено слово за мен - бил респектиран от професионализма и отдадеността му. Мили думи ", показа Аръков. Хонорарът от присъединяване си в "Ирония на ориста " той получил още предходната година след края на фотосите и от дълго време го е похарчил - вложил го е в кариерата си. Сега му предстоят фотоси в различен чуджоезичен филм.

Аръков не крие, че слуховете по негов адрес постоянно са му създавали неприятности в живота. "Въвлякоха ме даже в трагична история, която се оказа решаваща за раздялата ми с Мика Стоичкова. Просто неистини, неистини и отново неистини! Грозни лъжи излязоха. Това стана задължение и за мен, и за Мика. И последва нашата разлъка. Сега Мика има дете и е щастлива. Чуваме се понякога... Преди дни пък прочетох, че съм се пребил с мотор и лявата ми ръка не действа, наложила се интервенция на крайници, лежал съм в Горна баня.

Отново неистини! Признавам, че съм лежал в болница. Но това беше преди години. Имах израстък преди 15 години и се наложи да ме оперират. Беше доброкачествено образувание. Не желая да разясня повече тази тематика... ", добави артистът.

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР