Иво Аръков окончателно прежали Мика Стоичкова! 29-годишният актьор, който напоследък

...
Иво Аръков окончателно прежали Мика Стоичкова! 29-годишният актьор, който напоследък
Коментари Харесай

Иво Аръков се стопи от любов! Актьорът окончателно прежали Мика Стоичкова

Иво Аръков дефинитивно прежали Мика Стоичкова! 29-годишният артист, който в последно време се подвизава като водещ в предаване на Би Ти Ви, лети на крилете на любовта с новото си гадже – закусана руса хубавица. Двамата са безусловно неразделни от няколко месеца насам.

Тези дни папараците на " Уикенд " засякоха звездата от „ ВИП Брадър 2014 ” и сериала „ Фамилията ” да кръстосва софийските улици в компанията на настоящата си възлюбена. Блондинката евентуално е начинаеща актриса, защото носеше в ръка транспарантна директория със сюжет. След като се разходиха като манекени в центъра на столицата, двамата влюбени се качиха в аленото беемве на Иво . Спортното возило от дълго време служи на Аръков, само че той си го харесва и не счита да го сменя с друго в обозримо бъдеще.

Точно преди 3 месеца – в средата на септември, шоуменът от Белослав се появи със същата млада красавица на концерта на Стинг в „ Арена Армеец ”. Тогава с помощта на папараците си „ Уикенд ” пръв сподели новосформираната двойка и разгласи, че водещият е вдлъбнат до уши.

Преди ослепителната русокоска да покори сърцето му, Аръков по този начин и не успяваше да преодолее болката от раздялата си с щерката на Христо Стоичков. Той страдаше поради сватбата на Мика, поради раждането на първото й дете, поради всяка информация, долитаща за нея от Маями…

Дъщерята на Камата е единствената жена, която Иво е обичал същински в предишното. Някога той имаше връзки и с певицата Мария Илиева и актрисите Боряна Братоева и Елен Колева , само че те бяха краткотрайни и не оставиха бездънен отпечатък в душата му.

Покрай новото си гадже, Аръков е влезнал в съвършена форма, означават наблюдаващи на метаморфозите му. Навремето той беше много бухнал юноша, а в този момент се е стопил от обич и секс и наподобява на топ модел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР