Иво Аръков направи голяма крачка в кариерата си. Водещият на

...
Иво Аръков направи голяма крачка в кариерата си. Водещият на
Коментари Харесай

Иво Аръков в сериал с Къванч Татлъту

Иво Аръков направи огромна крачка в кариерата си. Водещият на „ Мармалад” по Би Ти Ви се пребори за ангажимент в най-хитовия турски сериал за 2019-а, основната роля в който се извършва от мегазвездата Къванч Татлъту. Покрай сагата „ Сблъсък” 30-годишния юнак от Белослав ще се прочуе в десетки страни, защото продукциите с османския Брад Пит се въртят в ефир из цяла Европа и Азия, а даже и в страни от Африка и Латинска Америка.


Аръков влезе в сериала в последните минути на излъчения предишния петък по „ Шоу ТВ” 17 епизод, като героят му – съветски мафиот, ще е главен негативен персонаж в идващите седмици. Иван Сокуров ще е зложелател №1 на Кадир Адалъ (Къванч Татлъту) и Вели Джевхер (Онур Сайлак). Турските фенове към този момент видяха по какъв начин Иво гледа злобно фотоси на съперниците си и се заканва да ги убие.
Бившият съкровен другар на Мика Стоичкова ще се развихри оптимално още в 18-ия епизод на сагата, излиза наяве от филмов откъс в YouTube. Рекламното клипче демонстрира присъединяване на нашенеца в нечовечен юмручен пердах и престрелки.

Премиерата на „ Сблъсък” в южната ни съседка беше през есента на 2018-а. Сериалът започва със сърцераздирателни фрагменти – героят на Къванч – Кадир, загуби жена си и детето си при терористичен акт, а в отчаянието си реши да се самоубие в злополука. В сапунката с детайли на криминале играят също Елчин Сангу от „ Любов под наем” и Мелиза Аслъ Памук от „ Черна любов”.
Най-вероятно поредицата ще бъде изплатена от Би Ти Ви, които по принцип са главен снабдител на турски сериали у нас от години. Очаква се още в края на 2019-а и българските фенове да могат да гледат хитовият сериал с Къванч и нашия Иво.

Иво Аръков е един от най-одумваните млади български артисти през последните 8-9 години. Той нашумя с присъединяване си във кино лентата „ Кецове” и сериала „ Фамилията”, а след това затвърди известността си със свадите, в които се замесваше. През 2014-а Иво влезе и във „ ВИП Брадър”, след което изпадна в меланхолия.

Аръков е от артистите, които заобикалят театралните задължения. Той счита театралните изяви за работа, в която се влагат доста време и сила, без тя да носи известност и положителни финансови резултати. „ Решил съм твърдо да се развъртвам в киносредите. Винаги ще се стремя към кариера в Холивуд. След като човек има фантазии, би трябвало да ги преследва докрай”, споделя той. Аръков към този момент е направил първата си сериозна крачка.

източник: Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР