Иво Аръков, когото зрителите познават от българските сериали на Скъпи

...
Иво Аръков, когото зрителите познават от българските сериали на Скъпи
Коментари Харесай

Иво Аръков снима сериал с Къванч Татлъту

Иво Аръков, който феновете познават от българските сериали на " Скъпи наследници ", " Фамилията ", както и от седмичното предаване " Мармалад ", играе дружно с огромната звезда на турското кино Къванч Татлъту в новия сериал " Ирония на ориста " (Crash).
" Получих предлагането с помощта на прелестното ми партньорство с bTV и нямам самообладание да се включва и в други сходни планове. Турските продукции са доста огромни, при тях се работи със размах и с огромна независимост. Срещнах страхотни експерти, а Къванч Татлъту е извънредно надарен и добър човек, с който станахме другари ", разяснява Иво Аръков.

Сериалът " Ирония на ориста " е престъпна драма, в която героят на Къванч Татлъту е служител на реда, решен да се оправи с неприятните. По пътя към задачата той се сблъсква с съветски мафиот, в който се превъплъщава Иво Аръков. Първоначално проектите на продуцентите са да ангажират Аръков с дребна роля, само че след първите фотоси и мощното утвърждение на екипа тя става по-голяма. В Истанбул го чакат още изненади – той получава сюжетите едвам на сутринта на всеки снимачен ден, само че все пак се оправя чудесно, в това число с репликите на турски език.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР