Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха

...
Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха
Коментари Харесай

Явор Бахаров се покри

Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на извънредното показване на новия сериал на bTV и „ Междинна станция “ „ Съни бийч “, който даде поръчка да се трансформира в шлагера на сезона измежду сериалите. Сред първите фенове липсваше Явор Бахаров, който преди дни бе задържан в Банско, откакто дрифтира на оживено място. Полицията разгласи, че в кръвта му са открити алкохол и дрога. В сериала Бахаров играе нафукан богаташки наследник, фен на бързите коли, видя Hotnews.bg. „ Снимките на Бахаров с колите са правени пред две-три години, не е карал скоро при нас и никой не е пострадал”, пошегува се с следващата издънка на Явор продуцентът Андрей Арнаудов.


Екипът на кино лентата се снима с макет на актрисата Лилия Инджова, която не бе на премиерата. Тя живее в Брюксел и всеки миг ще роди

Над 300 специфични посетители гледаха преди всички първите два епизода от продукцията. Сериалът придвижи феновете в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации - Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес.


Гостите на специфичната прожекция се потопиха в историята на четиримата другари, сезонни служащи в огромен хотел на Слънчев бряг: умният и обаятелен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен татко, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, само че леко стеснен избавител на басейна – Младен /Иво Аръков/.



По всичко наподобява, че това ще е последното лято за групата, тъй като осъзнават, че желаят да реализират освен това с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи обстановки с посетители на хотела, главно със страни прищевки на чужденци.

„ Аз съм един от дребното щастливци, които към този момент са гледали всички епизоди от новия ни български сериал. Ще видите продукция с най-високото качество, което оферират най-хубавите мостри на телевизионно кино в света “, съобщи преди извънредната прожекция основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала.

„ Премиерата на „ Съни бийч “ е една същински изстрадана наслада за нас. Надявам се излъчването на сериала да се трансформира в огромна наслада и празник всяка седмица за феновете на bTV “, разяснява Андрей Арнаудов от копродуцента „ Междинна станция “.
„ Това е нашият първи сходен план и обещаваме на феновете, че толкоз ще им хареса, че ще стане неразделна част от техния обичай и всекидневните им диалози “, добави Иван Христов.

фотоси:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР