Ивицата Газа може да стане Сингапур на Близкия изток, заяви

...
Ивицата Газа може да стане Сингапур на Близкия изток, заяви
Коментари Харесай

Израелски министър: Ивицата Газа може да стане Близкоизточния Сингапур

Ивицата Газа може да стане Сингапур на Близкия изток, съобщи израелският боен министър Авигдор Либерман, съобщи нюзру.

Началникът на силовото ведомство на еврейската страна през днешния ден се обърна към палестинците. Той през днешния ден разгласява статус на арабски във Фейсбук. "Жителите на Газа може изгубят доста, в случай че израелските жители живеят спокойно и умерено. Но хората от Ивицата Газа може да завоюват доста, в случай че израелците заживеят безшумно и умерено ", написа той.

Либерман добави, че прави разлика сред елементарните палестинци и водачите на радикалното арабско придвижване ХАМАС, което Тел Авив счита за терористично. "Точно поради това отворих още веднъж контролнопропускателния пункт "Керем Шалом " и да разширя позволената за лов на риба зона с девет благи. Искам да покажа следното мирът е преференциален за всички, а насилието – за никого ", - означи още министърът.

"Надявам се, парите на ХАМАС и интернационалната общественост ще отидат за елементарните хора, а не за финансиране на терора. По този метод Ивицата Газа ще сте трансформира в Близкоизточен Сингапур " - обобщи Либерман.

Малката страна в Азия е наричана и азиатски тигър, тъй като Сингапур претърпя невъобразим стопански взрив и се подреди до международните икономически сили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР