Ивета Стоянова и Петър Котев надвиха оспорваната конкуренция в двадесетото издание на

...
Ивета Стоянова и Петър Котев надвиха
оспорваната конкуренция в двадесетото
издание на
Коментари Харесай

ШАМПИОНИТЕ В ДВАДЕСЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT СА ИВЕТА СТОЯНОВА И ПЕТЪР КОТЕВ

Ивета Стоянова и Петър Котев надвиха оспорваната конкуренция в двадесетото издание на Тенис шампионат PEUGEOT. Над петдесет двойки взеха присъединяване в най-голямото тенис съревнование за смесени двойки фенове, проведено от официалния вносител на PEUGEOT в страната, което се организира на 15 и 16 май на кортовете на Тенис клуб „ Левски – София “. Двойката спечелили ще прекара три дни в Париж и ще гледа онлайн полуфинали на турнира от Големия шлем – Ролан Гарос.

Силната конкуренция и неблагоприятните метереологични условия не попречиха на Ивета Стоянова и Петър Котев да грабнат първенството в шампионата. Петдесет двойки започнаха надпреварата в събота, 15 май, като мачовете от втората сесия бяха отложени за идващия ден заради превалявания.

Двойката победител преодоля съперниците, показва постоянна игра и устойчива душeвност, с цел да стигне до финала. Заключителният мач се игра в 2 от 3 къси сета до 4 гейма без преимущество. Шампионите се постановиха над класиралите се на второ място Радостина Стефанова и Кирил Стоянов с резултат 4:2 4:0. Мачовете на няколко пъти бяха прекъсвани заради мокър терен и продължиха до късните часове на денонощието. Ивета Стоянова е печелила същия шампионат преди петнадесет години, а Петър Котев е бил първенец през 2014 година Според регламента на шампионата те могат да вземат участие наново след 5 години, но с различен сътрудник.

Третото място заеха Димитрина Чешмеджиева и Стефан Гюрджеклиев.

Тенис шампионат PEUGEOT от години събира феновете на тениса, в компанията на най-новите модели на PEUGEOT. Един от най-разпознаваемите спортове в света кореспондира с полезностите на марката, като носи предимство и страст.

Участниците в шампионата прекараха и двата дни в компанията на електрифицираната гама на PEUGEOT в лицето на 100% електрическия PEUGEOT е-2008, с автономия от 310 км и финалист в категория „ Еко автомобили “ в състезанието Кола на годината в България, PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID с мощ от 300 к.с., 100% електрическия скутер e-Ludix и гама електрически колела.

PEUGEOT минава решително по пътя към електрификацията, като до края на 2021 година ще има 80% електрифицирана гама. Неин посланик е номер 1 в международния тенис – Новак Джокович. Победителите в турнира ще имат опция да го гледат онлайн в Париж, в границите на Ролан Гарос. Двадесетото издание на шампионата ще бъде запомнено с хъс за победа и преодоляване на компликациите по пътя към шампионската титла.

Официални сътрудници на шампионата са BNP Paribas, Zagorka и Минерална вода Михалково.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР