Ивет Лалова се носи на крилете на любовта със своя

...
Ивет Лалова се носи на крилете на любовта със своя
Коментари Харесай

Ивет Лалова пред Happywoman.bg: Нищо не може да те вдъхнови така, както любовта

Ивет Лалова се носи на крилете на любовта със своя брачен партньор Симоне Колио към този момент 11 година Те са дружно от 2009 година, а през 2013 година скрепиха връзката си с сантиментална женитба в палат край Риети – италианския град, в който живеят. Връзката на Ивет и някогашния спринтьор от националния отбор на Италия като че ли даде нов подтик в кариерата на бързоногата българка. Откакто Лалова и Колио са дружно спринтьорката ни е непроменяемо измежду най-бързите дами в света и усъвършенства най-хубавите си достижения на 100 м и 200 м. Но освен днешният ден е празник на любовта за хубавицата. Симоне е и треньор на Ивет и неекднократно двойката споделя своите щастливи моменти от всекидневието си в обществените мрежи. А значимите мигове на влюбените спортисти се крият и в най-малките жестове – в една усмивка, в метода, по който той я нея да се смее…

В натоварения си график в подготовка за Олимпийските игри в Токио през лятото Лалова откри време да показа за своите любовни трепети и с читателите на Happywoman.bg и отговори на нашите въпроси, свързани с празника Свети Валентин.

 Ивет-Лалова-пред-Happywoman-bg-Нищо-не-може-да-те-вдъхнови-така-както-любовта1

– Ивет, спомняш ли си първата ти обич и споделена ли беше?

– Първата обич съвсем в никакъв случай не е споделена, само че вардя постоянно единствено хубави мемоари и научени уроци.

– Вдъхновява ли те любовта?

– Нищо не може да те въодушеви по този начин, както любовта. Да виждаш по какъв начин се издигаш в очите на хората, които обичаш е необикновено чувство.

– Симоне е до теб всекидневно и на стадиона, и у дома – по-лесно ли е на пистата с неговата поддръжка?

– Много по-лесно е с неговата поддръжка, тъй като никой не ме познава по този начин, както той. Освен доверието с годините сме построили и система на връзка, в която се разбираме единствено с взор.

– Празнувате ли Свети Валентин?

– Не честваме особено Свети Валентин. Kато по-малка се вълнувах и мислех, че е миг за специфични жестове. Сега знам, че жестовете са или целогодишно, или ги няма.

Интервю на Яна Касова

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР