Ивет Лалова се класира на своя трети финал на световно

...
Ивет Лалова се класира на своя трети финал на световно
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Не мога да кажа, че това ми беше последното световно

Ивет Лалова се класира на своя трети край на международно състезание при седмото си присъединяване на планетарен конгрес навън. 35-годишната спринтьорка приключи седма във финала на 200 метра в Доха с достижение от 22.79 секунди. Тази вечер тя се завърна в София и беше посрещната от родителите си, сестра си и кучето Рио, което ѝ беше харизано след Олимпиадата в Бразилия преди 3 години.

" Когато нещата се поуспокоиха, даже още на идващия ден, си дадох сметка, че моята цел действително беше точно край, не съм отишла с сложена задача за медали. Така че мога да бъда доста щастлива ", показа Ивет при завръщането си на родна земя и разяснява по какъв начин прави оценка предизвикването Доха.

" Срещнахме климат и условия, каквито не бяхме срещали в никакъв случай до момента – почтено казано, в моята към този момент много дълга кариера, в никакъв случай не бях бягала при толкоз тежки условия. Към края времето се пооправи, през днешния ден беше необикновено прелестно и можеше да се стои на открито. Първите дни беше доста топло, не можехме да стоим отвън хотелите и климатизираните пространства. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР