Ивет Лалова е категорична, че все още не мисли за

...
Ивет Лалова е категорична, че все още не мисли за
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Все още не виждам края

Ивет Лалова е безапелационна, че към момента не мисли за отричане от професионалния спорт. В диалог за bTV чаровната 33-годишна атлетка съобщи, че се усеща много по-уверена и мощна, както физически, по този начин и душевен, в сравнение с когато е била на 20.

" За мен всяка година е сполучлива, тъй като се веселя на най-хубавите години от кариерата си. Състезавам се с огромно напрежение, тъй като самата аз имам по-големи упования за себе си. Това, че се усещам добре и физически, и душевен съм много по-силна в сравнение с, когато съм била на 20 години, ми дава доста убеденост да не преставам, за това в действителност към момента не виждам края ", показа Ивет пред Петър Бакърджиев.

Тя съобщи, че през идващия сезон напъните ѝ ще бъдат ориентирани към положително показване на европейското състезание. През 2016 година тя завоюва сребърни медали на 100 и 200 м от шампионата на остарелия континент.

" Всеки експерт на олимпийско равнище би трябвало да преценя своите стартове и да знае по кое време да бъде в най-хубавата си форма. За мен този пик ще бъде на европейското състезание. Тъй като съм двойна сребърна медалистка от последното, считам, че би трябвало да бъда на него и би трябвало да съм в моята оптимална резервация ", разкри проектите си Лалова.

Неотлъчно до нея по време на подготовката за подчинение на европейски връх ще бъде брачният партньор ѝ Симоне Колио.

" Няма по какъв начин атлетиката да не е преди всичко и да не преценявам всичко с нея. Но без поддръжката на брачната половинка си не бих могла да си разреша още един ден на стадиона, за това се веселя, че и в неговите проекти влизат моите шампионати за идната година. И неговият труд няма да е по никакъв начин дребен за тях ", похвали половинката си Ивет.

Дали се ласкае от прякора " Лице на българската атлетика " и по какъв начин съгласно нея ще се промени спорта след отказването на 9-кратният олимпийски първенец Юсейн Болт, Лалова дава отговор в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР