Ивет Лалова беше много емоционална след финала на 200 метра

...
Ивет Лалова беше много емоционална след финала на 200 метра
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Тъжно ми е за медала, за финала се радвам

Ивет Лалова беше доста прочувствена след финала на 200 метра безпрепятствено тичане на Световното състезание по лека атлетика в Доха (Катар). Тя малко съжаляваше за изпуснатия орден. Ето какво показа най-добре представилата се наша атлетка на Мондиала пред Bgathlethic.com:

 Страхотната Ивет Лалова седма на Световното състезание в Доха
Страхотната Ивет Лалова седма на Световното състезание в Доха

Дина Ашър-Смит стана международна шампионка

" Малко не доближи за орден, само че в действителност е доста. Малко е, тъй като се борим за стотни, за сантиметри, съобщи Ивет след финалното тичане в Доха - Аз имах една задача - да си направя бягането, и не съумях да го направя. Беше много прочувствено, както постоянно - край е. Опитвах се да се отърся от страстта. За това малко време за отмора от през вчерашния ден до през днешния ден могат да се случат доста неща - хора сме, дами сме, всичко се случва. Днес беше тежко.

Искаше ми се повече. Знаех, че след Дина нататък медалите са свободни и знаех, че това може би е шансът ми. Седмо място в света - да, не е малко, несъмнено. Но този орден, който отиде в швейцарката, умерено можех да го взема аз. Но в случай че си бях направила нещата, несъмнено. Тук се взимат медалите, от този който си направи бягането. В сериите направих доста мощно тичане в завоя и платих във втората част, а в полуфинала пък стана противоположното. Днес трябваше най-сетне да напасна нещата, само че мъчно е - във край всеки бяга с всичко, което има в краката.

Не съм изтощена. Съвсем почтено, доста съм добре, просто не уцелих ден и аз. Може би по този начин ми беше писано през днешния ден да е седмо място. Приемам го, щастлива съм за този край, в който участвах. Тъжно ми е за медала. За финала се веселя. Но бог си знае работата. И продължаваме ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР