Ивет Григорова, майката на актрисата Луиза Григорова, ходи на ин

...
Ивет Григорова, майката на актрисата Луиза Григорова, ходи на ин
Коментари Харесай

Майката на Луиза Григорова иска бебе от младото гадже

Ивет Григорова, майката на актрисата Луиза Григорова, върви на ин витро процедури в елитна клиника в Пловдив, написа „ Уикенд”. Шефката на „ Ивет фешън” и младото й гадже - Атанас Минев, една от очакванията в софийската организация на Българска социалистическа партия, са решили да стават родители, рапортува наша читателка от стилната организация на Ивет Григорова.

„ Двамата са твърдо решени да си родят бебе. Затова и Ивет постоянно посещава пловдивската клиника, откъдето я обнадеждили, че работата ще стане”, изясни дамата от обкръжението на Ивет Григорова. Куриозът е, че щерка й - Луиза Григорова-Маракариев, ще я направи баба през септември. Така излиза, че детето на дизайнерката ще е по-малко от първото й внуче.

Преди повече две години стилната диктаторка се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени, само че не си губи времето и незабавно след развода се появи с нов мъж - предприемача Атанас Минев. Връзката им почнала още по време на брака й и минала през доста компликации, само че дългокраката русокоска не съжалява за избора си.

Наскоро Ивет обяснила пред свои близки, че е хлътнала по снажния социалист и даже признала, че се замисляла да роди от него, въпреки че към този момент гони 50-те. Съвременната репродуктивна медицина е много напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невероятно. В изявление за известния уебсайт Lupa.bg запитана дали с гаджето си Атанас в действителност се мислят за трето дете и женитба, Ивет Григорова се измъкна с уклончивия отговор, че не вършат такива проекти, само че „..е Божа работа и в случай че Господ е рекъл, това в действителност ще се случи”.

Запознати издават, че Атанас е много по-млад от обичаната си, само че в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го подари с правоприемник, който да скрепи връзките им. „ Ако се случи, ще съм доста щастлива”, разправяла стилната шефка. От година към този момент русокоската живее с новото си гадже под един покрив, а от месец към този момент пробват да се снабдят с правоприемник след ин витро.
Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет внезапно влошила връзките си с някогашния си сътрудник Евгени, от който има 14-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова дори на фотография и общувал с нея принудително единствено поради детето. Той подозирал, че русокоската му е кръшкала с Атанас Минев още преди окончателната им разлъка и това го побърквало. Щерката на стилната шефка пък била много смутена от изцепките на майка си и не приемала връзката й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР