Ивет Григорова, която е известна бизнес дама посрещна гостите в

...
Ивет Григорова, която е известна бизнес дама посрещна гостите в
Коментари Харесай

Зрителите попиляха Ивет Григорова в Черешката

Ивет Григорова, която е известна бизнес дама посрещна гостите в личния си дом. Приготви изтънчено,балансирано и здравословно меню по италиански обичай.Поднесе микс от зелени салати в композиция с чери домати, няколко типа брускети и плодови шишчета от сирене провалоне с ананас и панчета. По рецепта на много по-младия й мъж, с който живее след развода.



За главно предложи допустимо най-диетичната риба тресчица на фурна върху канапе от лимон. А десертът, с който се опита да впечатли гостите бе подготвен авансово от двете й дъщери, написа kliuki.net. А тя единствено доукраси тортата с плодове. Която бе наречена от ексцентричния Иво Димчев „ възвишен мазньоч ”.

Само, че потребителите на фейсбук не оцениха старанията на откривателката на моделки и я разясняват по този начин: „ Малко ми е неприятна, какво толкоз сготви? Поръси на места с нещо и не спря да бърбори за щерка си. Манчев не спря да я хвали, като че ли е кулинарен талант. А тя с тази визия на 20-годишна стралетка, беше смешна! ”, „ Тая не спря да се самоизтъква, а виното й в пластмасова бутилка! ”, „ Поне да си бе вързала косата до момента в който готви, единствено че си проличава, че не обича да семейства в кухнята и прибавят: ”Флегма от класа, несъмнено 3 дни са снимали епизода с тая пишман стопанка и комплексарка! ”

За цялостното си показване Ивет Григорова не получи заветните  40 точки, с помощта на Иво Димчев, който я поряза.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР