Ивет Горанова и Стойка Кръстева вече се точат за спортист

...
Ивет Горанова и Стойка Кръстева вече се точат за спортист
Коментари Харесай

Ивет Горанова и Стойка Кръстева се точат за приза Спортист на годината

Ивет Горанова и Стойка Кръстева към този момент се точат за състезател №1 на България, въпреки че стартът на анкетата към момента не е даден. И двете на олимпийските игри в Токио реализираха най-големия си връх в кариерата, като ликуваха с трофеи надлежно в каратето и бокса.

" Аз съм единствена от олимпийските медалистки, която съумя да задържи формата си и след игрите, завоювах орден и от международно състезание - сподели Ивет пред " спортал ". - Не желая да подценявам труда на нито един от другите спортисти, знам и те през какво са минали, само че се надявам да стана " Спортист на годината ". Мисля, че го заслужавам. За мен това ще бъде огромен триумф и самопризнание. "
 Ивет Горанова: Щастлива съм, че всички правят оценка труда ми
Ивет Горанова: Щастлива съм, че всички правят оценка труда ми

Днес каратистите ни бяха наградени

Ден по-рано същото предпочитание изрази и Стойка Кръстева. " Иска ми се да стана " Спортист на годината " - съобщи шампионката, която приключи кариера след Токио 2020 и се впусна в ново предизвикателство - треньорската работа. - Бих желала да завърша спортния си път по този метод, тъй като всеки състезател мечтае за тази премия. "
 Стойка Кръстева: Спирам със спорта, решението ми е дефинитивно!
Стойка Кръстева: Спирам със спорта, решението ми е дефинитивно!

Ето какво сподели тя

Има възможност Ивет да остане и единствената ни в историята олимпийска шампионка, откакто каратето не попадна в програмата на идващите игри Париж 2024. А спортовете за Лос Анджелис 2028 ще бъдат прецизирани през 2023-а. Статутът на бокса, щангите и модерния петобой също е нерешителен за олимпиадата след 7 година, поради неуредици в самите спортове. Участието им в Лос Анджелис ще бъде гледано от МОК след 2 години.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР