Ивелин Попов се раздели със Спартак МоскваКапитанът на българския национален

...
Ивелин Попов се раздели със Спартак МоскваКапитанът на българския национален
Коментари Харесай

Ивелин Попов се раздели със Спартак Москва

Ивелин Попов се раздели със Спартак Москва
Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов към този момент не е футболист на Спартак Москва. Офанзивният състезател е разтрогнал контракта си с московчани по взаимно единодушие, оповестява локалното издание Спорт Експрес.

"Да, разделих се с клуба. За всичко се разбрахме със Спартак, договорихме се, всичко беше доста правилно, както от страна на управлението, по този начин и от моя", сподели Попов пред съветската медия. "Имам предложение от Китай, само че към този момент не мисля да вървя там. Имам няколко разновидността и за Русия. Ще помисля и ще избера. До 10 дни всичко ще стане ясно", добави някогашният състезател на Кубан, Рубин и Литекс. Според изданието интерес към 31-годишния футболист демонстрират отборите на Ростов и Динамо.

Ивелин Попов мина в Спартак Москва от отбора на Кубан през 2015-та година. Той изигра общо 77 мача за столичани, в които означи седем гола. Със състава на Спартак Попов стана първенец на Русия през 2017-та година и завоюва Суперкупата на страната. През този сезон българинът изигра 21 мача, в които се разписа един път. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР