Ивелин Попов отдавна е обект на интерес от родните футболни

...
Ивелин Попов отдавна е обект на интерес от родните футболни
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА влизат в спор за Ивелин Попов

Ивелин Попов от дълго време е обект на интерес от родните футболни грандове Левски и ЦСКА, само че към този момент 12-та поредна година той се подвизава в съветската Висша лига, където даже стана първенец с екипа на Спартак Москва през 2017 година В момента той обаче играе за Сочи, само че договорът му изтича в края на сезона, а вероятността да го подмени спада с оглед обстоятелството, че играе все по-рядко, а и е към този момент на 34 години. Таблоидът „ Мач Телеграф “, представен от Gong, твърди, че „ сините “ и „ червени “ влизат в спор за плеймейкъра, с цел да се опитат да го върнат в родната Първа Лига.

Изданието счита, че „ армейците “ в негово лице ще открият индивида, който Стойчо Младенов търси от толкоз време, а точно класическият разиграващ полузащитник, който да канализира дейностите от отбрана в нахлуване.

В Левски пък имат вяра, че Станимир Стоилов ще успее да убеди „ Попето “ в проектите му на стадион „ Георги Аспарухов “, макар финансовата рецесия.

Ивелин Попов при всички положения е време да обмисли последния си контракт в професионалния футбол, тъй като и травмите започнаха все по-често да го стопират от практикуването на обичаната игра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР