Ивелин Попов беше най-очакваният наш национал за интервю след края

...
Ивелин Попов беше най-очакваният наш национал за интервю след края
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Дал съм дума, че спирам, няма връщане назад

Ивелин Попов беше най-очакваният наш национал за изявление след края на европейската подготовка с Чехия. Капитанът изигра последния си дуел с екипа на " трикольорите ", като увери, че няма по какъв начин да промени решението си за идните баражи. Ето всичко по-интересно от неговото последно изявление като деен футболист на държавния ни отбор:

" Горд съм, че си съблюдавах думата, че след мача с Англия ви споделих, че ще вземем победа. Имаше трудове чехите ще идват пияни, заляни, само че това е мач на национално равнище. Аз съм дал дума, че спирам и колкото и да е тежко на децата, дамата, плачат, няма връщане . Аз още веднъж ще бъда в тази съблекалня след някоя друга година. Поздравявам Божидар Краев за включването му, веселя се, че е споделил, че той ще ме замести " .
 Божидар Краев се разгласи за правоприемник на Попето и пожела фланелката с №10
Божидар Краев се разгласи за правоприемник на Попето и пожела фланелката с №10

" Моментът е добър да навлезе новата генерация български футболисти "

" Радвам се, че съм работил с доста огромни треньори . За някои играчи несъмнено не съм бил съвършеният съотборник. Вчера, когато го разгласих преди тренировката, видях сълзи в очите, а това ме прави горделив. Всички ме поздравиха. Казах им да се любуват на успеха и да гледат напред. Повече би трябвало да са водачите в националния отбор . Един човек не може да направи нищо. Благодаря на Борислав Михайлов за това, което е направил за тима. Влизал е в съблекалнята, давал е награди . Според мен хората към него живуркат на гърба на футбола. След загубата с Косово започнах да мисля за това решение. Много ми е тежко да виждам жена ми, изтезава се и плаче. След Англия беше много тежко. Най-неприятният миг бе изпуснатата дузпа с Малта. Критики, обиди, тежест в гърдите, позор да излезеш на улицата. Превъзмогнах го ".

" Вчера споделих на Дерменджиев кой би трябвало да е капитан . Сега не желая да го разгласявам, с цел да няма напрежение и спекулации. Предложих трима-четирима, с които би трябвало да се приказва и да се реши . С Десподов също си приказвах - оттук насетне той ще е един от хората, които би трябвало да водят тима . Трябва да е виновен и да дава отговор за целия тим ".
 Георгиев: Мечтаем за класиране на Евро 2020
Георгиев: Мечтаем за класиране на Евро 2020

" Във футбола всичко се случва "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР