Ивелин Панчов , „Медина Мед“, в разговор с Илиана Беновска

...
Ивелин Панчов , „Медина Мед“, в разговор с Илиана Беновска
Коментари Харесай

Ивелин Панчов: Има обратна връзка между правителството и бизнеса за мярката „60-40“ ВИДЕО

Ивелин Панчов, „ Медина Мед “, в диалог с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване „ Беновска пита “ по Канал 3 и Радио К2 съобщи позиции по следните тематики:

Коронавирусът или работодателите – кой е по мощен?

Илиана Беновска се свърза с Ивелин Панчов, наследник на инж. Иван Панчов, шеф на „ Медина Мед “ ООД, посредством видео връзка и го попита „ Коронавирусът или работодателите – кой е по мощен? Как стои въпросът във вашата компания, „ Медина Мед “ с какво се занимава “ Ивелин Панчов изясни, че компанията се занимава с търговия на нови гуми, имат и произвеждане за регенератор.

Той отговори, че все още изпитват огромно предизвикателство, само че е оптимист, че ще намерят решение и ще излязат спечелили от тази пандемична рецесия. Ивелин Панчов добави, че чакат и икономическа рецесия, за последните 3 седмици имат двуцифрени спадове на продажбите. „ Надявам се, че благодарение на страната и ограниченията, които се взимат все още, имаме вест и от през днешния ден, ще преодолеем и по-бързо ще си възстановим предходния стопански живот.

Промени в схемата „ 60-40 “

Беновска напомни, че работодателите са поискали от Народно събрание схемата „ 60-40 “ да поеме от страна на държавното управление налозите и осигуровките. Ивелин Панчов съобщи, че приветстват това решение .

Той добави, че бизнесът е имал високи упования към всяко държавно управление, в тази ситуация има и противоположна връзка, тъй като завчера КРИБ и Асоциацията на индустриалния капитал и още над 10 асоциации са пуснали писмата и към днешна дата има резултат.
Ивелин Панчов сподели, че „ Медина Мед “ ще се възползва от тази мярка и имат подготвеност идната седмица да аплайват. Той е безапелационен, че са задействали всички запаси да задържат личния състав си.

Беновска означи, че с изключение на за бизнеса, хората са почнали да се интересуват и за духа. Ивелин Панчов сподели, че в същото време, в което има повече свободно време чете и предлага създателят Дейл Карнеги, който написа по какъв начин ние да влияем върху безпокойството си, а това е момента е подобаваща тематика.

Водещата сподели, че с Александър Петров и Косьо Марков от „ Тангра “ и екипа на „ Беновска пита “ са създали ария „ Деня “, с която желаят да вдъхнат вяра у хората. След като чу част от песента, Беновска попита събеседника си дали поддържа това, че би трябвало да бъдем дружно и дали се причислява към тяхната „ молитва “.

Косьо Марков сподели, че е слушал цялата ария и това е едно огромно тестване за всички, по тази причина има вяра, че ще си дадем време и сметка да пренаредим целите си. Т ака приключи диалогът сред Ивелин Панчов и Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване „ Беновска пита “ по Канал 3 и Радио К2.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР