Ивелин Георгиев оглавява завода на Siemens за производство на измервателна

...
Ивелин Георгиев оглавява завода на Siemens за производство на измервателна
Коментари Харесай

Нов директор пое управлението на завода на Siemens в Правец

Ивелин Георгиев оглавява завода на Siemens за произвеждане на измервателна инсталация за артикули високо напрежение в Правец. Назначението е в действие от 1 януари.

36-годишният Георгиев поема длъжността след повече от 10 години в немската компания Grammer. В компанията, профилирана в създаването и производството на съставни елементи и системи за авто интериор, той извървява пътя от най-ниските стъпала в йерархията до общоприет управител.

„ За мен е чест, само че и голяма отговорност да управлявам водещо дружество с одобрена известност и голям брой награди като завода на Siemens в Правец. Днес, 12 години след началото на производството, фабриката не просто се е разраснала в пъти, разширявайки продукцията и клиентите си, само че и се конкурира по успеваемост със фабрики с надалеч по-дългогодишна история “, показа Георгиев. „ Вярвам, че с общи старания ще успеем да запазим тази възходяща наклонност ”, добави той.

Георгиев е приключил Техническия университет в София като магистър по машинно инженерство през 2005 година Владее немски и британски език.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР