Ивелин Георгиев има над 10 години стаж в немската GrammerОгромна

...
Ивелин Георгиев има над 10 години стаж в немската GrammerОгромна
Коментари Харесай

Siemens с нов директор на завода си в Правец

Ивелин Георгиев има над 10 години стаж в немската Grammer

„ Огромна отговорност е да управлявам водещо дружество с одобрена известност като завода на Siemens в Правец ”, съобщи Ивелин Георгиев

Ивелин Георгиев оглави завода на Siemens за произвеждане на измервателна инсталация за артикули високо напрежение в Правец. Назначението е в действие от 1 януари, оповестиха от индустриалния колос.

36-годишният Георгиев поема длъжността след повече от 10 години в немската Grammer, профилирана в създаването и производството на съставни елементи и системи за авто интериор. В компанията той извървява пътя от най-ниските стъпала в йерархията до общоприет управител.

„ Огромна отговорност е да управлявам водещо дружество с одобрена известност и голям брой награди като завода на Siemens в Правец ”, разяснява назначението си Георгиев.
още по тематиката
По неговите думи, през днешния ден, 12 години след началото на производството, фабриката не просто се е разраснала в пъти, разширявайки продукцията и клиентите си, само че към този момент се конкурира по успеваемост със фабрики с надалеч по-дългогодишна история.

Ивелин Георгиев е приключил Техническия университет в София като магистър по машинно инженерство през 2005 година Владее немски и британски език, прецизираха от Siemens.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР