Ивайло Захариев има нова жена в живота си. Звездата от

...
Ивайло Захариев има нова жена в живота си. Звездата от
Коментари Харесай

Ето я новата жена до Ивайло Захариев

 Ивайло Захариев има нова жена в живота си. Звездата от сериала " Пътят на достойнството " отхвърли да разяснява " клюки и жълти злословия ", само че към този момент очевидно не се тормози от разкритието ни. В последните седмици артиста е засичан неведнъж с млада русокоска, даже на публични всемирски събития.

Оказа се, че хубавицата работи в известна компютърна компания и нашумя като основател на " Бебеносещ календар ", в който известни персони театралничат за фотоси с децата си, а средствата от продажбите се давали за щедрост.

Станислава и Ивайло се срещнали в края на 2018 година, около новото издание на календара. За фотосите Захариев театралничи и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с дребната си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта сред двамата, можем единствено да гадаем. Те обаче към този момент са неразделни и не крият възприятията си един към различен. Станислава отбелязва с любовни сърца изявленията на Ивайло в интернет, той пък й връща жеста. " Моят наставник, моята муза и най-големият ми обожател ", е споделила под една от фотосите си с Ивайло неговата обичана.

" На всички, които ме наблюдават и подлагат на критика зад тила ми желая да напомня, че животът си е мой и не ме е позор да бъда щастлива! ", написа в персоналния си профил в обществените мрежи Станислава в отговор на рецензиите, че е разрушила фамилията на артиста. Според осведомени с житието-битието на хубавицата, тя е майка на 2-годишно хлапе, неотдавна се е върнала на работа след майчинство и няма брачен партньор. " Голяма обич кипи, доста са щастливи. Нищо чудно скоро двамата да се оженят ", разясняват другари на двойката.

Поредната поява на Ивайло и Станислава заедно бе на премиерата на кино лентата " Диви и щастливи " в края на ноември на режисьора Мартин Макариев. След края на прожекцията в кино " Арена ", артистът и неговата нова другарка се щракнаха за спомен с Александър Сано, който има основна роля в сантименталната екшън комедия. Във вторник вечер пък са отишли на разположение на церемонията " Българска фешън икона ".

Неотдавна стана ясно, че хитовият артист се е разделил със брачната половинка си Миряна. Двамата резервираха цялостно безмълвие и не разкриха каква е повода за раздялата им. Факт е, че двамата към този момент не живеят дружно, само че Ивайло продължава да вижда двамата им сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян всеки ден. Както стана ясно, 7 години след сватбата си, артистът и майката на двете му деца, се е изнесъл на квартира наоколо до жилището, в което живеят Миряна и децата. Тъй като някогашната брачна половинка на артиста била ангажирана като пиар и управител на новините в Би Ти Ви, Захариев водел хлапетата на детска градина.

Отношенията сред Захариеви почнали да охладняват предишното лято. Актьорът е заличен от профила на Миряна във фейсбук. Тя не е харесала даже фотографията, която Ивайло е споделил като спомен, от раждането на по-малкия им наследник Дамян. Разпадането на фамилията им бе голяма изненада за мнозина. С някогашната му половинка изглеждаха като съвършено семейство, само че в един миг идилията се пропука.

Съдбата срещнала Ивайло и Миряна преди 10 години. Запознали се в протестантска черква. Само няколко месеца след първата им среща, артистът събрал храброст да й предложи брак. През 2012 година те си споделили " да " на охолно тържество пред 120 посетители. Церемонията се провела напълно в протестантските обичаи. Любопитен факт към връзката на Ивайло и Миряна е, че артистът не е имал интимни връзки с обичаната си до първата им брачна нощ. Целунал я за първи път едвам в сватбения им ден.

Младоженците категорично помолили гостите си да донесат вместо цветя плик с пари, които да отидат в поддръжка на младежи, които напущат домовете за изоставени деца. Булката решила да обвърже сватбения си ден с идеята, тъй като по това време работела във фондация за сираци. По време на ритуала, в който Ивайло и Миряна си разменили клетви, младоженците си дали обещание, само че не се заклели, че ще са си правилни до момента в който гибелта ги раздели.  Едва, когато свещеник Калоян Курдоманов изрекъл: " Иво, можеш да я целунеш ", Захариев подвигна булото на младоженката и за сефте дарил с целувка Миряна.

Уви, 7 години след сватбата някогашната брачна половинка на артиста върна моминската си фамилия и към този момент се подписва като Георгиева. Захариев пък е свалил венчалната си халка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР