Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди около година, е

...
Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди около година, е
Коментари Харесай

Ивайло Захариев поиска църковен развод, за да се ожени пак

Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди към година, е изискал анулиране на църковния си брак с някогашната си брачна половинка Миряна, научи HotArena. Близки на артиста издават, че той към този момент е предложил брак на новата си половинка Станислава. Двамата възнамерявали да скрепят едногодишната си връзка и в гражданското, и с църковен брак.

Единствената спънка бил църковният брак, който Ивайло сключил в протестантска черква преди 8 години. С някогашната му брачна половинка изглеждаха като съвършено семейство, само че идилията им се пропука. Звездата на хитовата кримка „ Под прикритие ”, който изигра и ролята на предприемача Калоян в сериала „ Пътят на достойнството ”, към този момент с ненаситност показва какъв брой е благополучен със Станислава. Професионалната фотографка Калина Стефанова снима сантиментална фотосесия с красивата русокоска, а фотосите му вбесиха някогашната му брачна половинка Миряна. Тя отвърна на удара, публикувайки свои снимки, на които театралничи на морския бряг.

„ И до момента в който си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка... ”, написа сантиментално чаровникът в обществената мрежа. Половинката на артиста също му отвръща с любовни послания. „ Любовта е дълготърпелива, цялостна с добрина, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята полза, не се нервира, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прости, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява ”, отвърна му с откъс от Библията Станислава. Красавицата работи в компютърната компания Ай Би Ем и нашумя като основател на „ Бебеносещ календар ”, в който известни персони театралничат за фотоси с децата си, а средствата от продажбите се давали за щедрост.

Станислава и Ивайло се срещнали в края на 2018 година , около новото издание на календара. За фотосите Захариев театралничи и с двамата си сина, а Станислава се е щракнала с дребната си дъщеричка. Кога е припламнала искрата на любовта сред двамата, можем единствено да гадаем. Те обаче към този момент са неразделни и не крият възприятията си един към различен.
„ На всички, които ме наблюдават и подлагат на критика зад тила ми желая да напомня, че животът си е мой и не ме е позор да бъда щастлива! ”, написа в персоналния си профил в обществените мрежи Станислава в отговор на рецензиите, че е разрушила фамилията на артиста. Според осведомени с житието-битието на хубавицата, тя е майка на двегодишно хлапе, неотдавна се е върнала на работа след майчинство и няма брачен партньор, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР