Ивайло Вълчев: ИТН ще бъде коректив, но и ще подкрепя

...
Ивайло Вълчев: ИТН ще бъде коректив, но и ще подкрепя
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: ИТН ще бъде коректив, но и ще подкрепя идеите в полза на България


Ивайло Вълчев: Има Такъв Народ ще бъде коректив, само че и ще поддържа концепциите в интерес на България. Ще подкрепим всяко деяние, което е от изгода на българските жители, проблемите не са партийни а национални. В същото време ще сме коректив по този начин, че да може хората да управляват през нас политическата класа. Това сподели Ивайло Вълчев от „ ИТН “ след клетвата на депутатите.

Моментът официално е церемониален, само че нашият витален и професионален опит ни подсказва, че сега всички показни думи са изцяло непотребни. Ние от Има Такъв Народ сме в политиката и в Народното събрание, тъй като можем да носим отговорност. Тя ни задължава да сме градивни и да създадем всичко допустимо, с цел да решим рецесиите, сподели той.

За Има Такъв Народ е значимо оптимално бързото приемане на България в Шенген, еврозоната и оптимално бързо приемане на законите, свързани с проекта за възобновяване. Това в този момент е най-важното, а не страстите, обидата, фантазиите и неизпълнените стремежи, безапелационен бе той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР