Ивайло Цветков, познат като Нойзи, и Любен Дилов-син ще играят

...
Ивайло Цветков, познат като Нойзи, и Любен Дилов-син ще играят
Коментари Харесай

Спрягат имената на Нойзи и Любен Дилов-син за редиците на ГЕРБ

Ивайло Цветков, прочут като Нойзи, и Любен Дилов-син ще " играят за ГЕРБ " на идните избори за парламент, настояват депутати от ръководещата партия, осведомени с номинациите, представени от " Стандарт ". Очаква се двамата да са на водещи позиции в софийските листи, " отмъквайки гласове от градската десница ". Имената и на Нойзи, и на Дилов-син са спрягани за номинации от гражданската квота на ръководещите в 24-и МИР.

Самият Нойзи помести любопитна обява във Фейсбук страницата си, която евентуално е обвързвана с това, че той самият отхвърля сходни клюки.



Що се касае до останалите номинации на ГЕРБ, вицепремиерът Томислав Дончев още веднъж ще е избор номер №1 в 23-и МИР в София и в Габрово. Социалният министър Деница Сачева се чака да е лидер на листата в Добрич, а спортният министър Красен Кралев – на челна позиция в Русе.

Външният министър Екатерина Захариева ще е водач в Пазарджик, министърът на образованието Красимир Вълчев – в Стара Загора. Във Велико Търново отпред на акцията ще е здравният министър Костадин Ангелов. В Сливен лидер ще е земеделският министър Десислава Танева, а в Смолян – ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. Във Варна лидер ще е шефът на комисията по просвета в Народно събрание – Вежди Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР