Ивайло Славов, изпълнителен директор и съосновател на Bulpros, получи наградата

...
Ивайло Славов, изпълнителен директор и съосновател на Bulpros, получи наградата
Коментари Харесай

Наградите за иновации, IT и аутсорсинг: "Булпрос", "Кобилдър" и "Дриймикс"

Ивайло Славов, изпълнителен шеф и съосновател на Bulpros, получи премията за най-иновативно работно място от Иглика Йорданова, ръководещ сътрудник в Colliers International.

[БАА] Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за четвърти път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. Технологичните оскари бяха връчени в Пловдив на 17 май по време на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing summit.

Днес " Капитал " показва спечелилите в категориите за " Най-иновативно работно място ", " Иновации в технологиите " и " IT план на годината "

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Наградата за най-иновативното работно място на годината получи " Булпрос " . Компанията е профилирана в разбор на огромни данни, киберсигурност, облачни услуги, аутсорсинг и разнородни софтуерни решения. За нея работят над 1200 души.

В категория " Иновации в технологиите " наградата отиде при " Кобилдър " (Cobuilder International) за основаването на интегрирана платформа за репозиционирането на всички артикули и решения на компанията. " Кобилдър " получава премия за повторно, откакто през 2017 завоюва в категорията " IT план на годината ". Норвежката компания основава първото си задгранично сдружение точно в България през 2013 година Тя е профилирана в създаването на новаторски софтуерни артикули за строителната промишленост.

Методи Георгиев, изпълнителен шеф на " Каргил България ", награди Бистра Папазова, изпълнителен шеф на " Кобилдър ".

[БАА]
За IT план на 2019 година бе наградена " Дриймикс " (Dreamix) за създадения програмен продукт за най-бързо разрастващата се и към този момент втората по величина компания в света за полети с частни самолети Vistajet. Компанията е основана през 2006 година и през последните години отбелязва бързи темпове на напредък на приходите. През 2013 година " Дриймикс ", сдружението, през което работи компанията, регистрира доходи от 649 хиляди лева Пет години по-късно, за 2018 година, компанията към този момент има доходи от 4.5 млн. лева, които идват съвсем напълно от работата с задгранични клиенти, за които тя основава софтуерни артикули.

Камен Колчев (вляво), изпълнителен шеф на " Елана холдинг ", връчи премията на " Дриймикс " на Стамен Кочков, член на борда на БАСКОМ.

[БАА]
Утре очаквайте показване на спечелилите в категориите " IT артикул на годината ", " Иновации в бизнес процесите и интервенциите " и " Център за споделени услуги на 2019 година "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР