Ивайло Попов и Цветанка Костадинова са разстреляните вчера съпрузи в

...
Ивайло Попов и Цветанка Костадинова са разстреляните вчера съпрузи в
Коментари Харесай

Ивайло, Цветанка и Искра са разстреляните в Чикаго българи

 Ивайло Попов и Цветанка Костадинова са разстреляните през вчерашния ден съпрузи в Чикаго. Женят се единствено преди към година и идват да живеят в Чикаго. Имат предходни бракове и надлежно по наследник и щерка от тях, дамата била и млада баба, има две внучета в България. Искра Попова е третата жертва, тя е майка на убития мъж, живеела е от години в Чикаго с американския си сътрудник Дейвид. Това заяви Би Ти Ви. Поляк е направил стрелбата, той съвсем не се е познавал с жертвите си, няма на този стадий пояснения за повода за жестокото закононарушение. Има данни, че то е станало със самоделно направено от него оръжие.

Цветанка работела от година в българската детска градина в града, грижела се за най-малките, те я обожавали. " Не мога да преживея, че някакви психопати, които са край нас, никой не ги вижда и не им оказва помощ, да лишават живота на някой, пристигнал тук с фантазиите си, млад, таман намерил любовта ", плаче директорката на детската градина.

Започнала е акция за набиране на средства в помощ на фамилиите, с цел да бъдат превозени телата на жертвите в България и заровени в родината. Генералният консулт на страната ни в Чикаго Иван Анчев увери, че е в непрестанен контакт с полицейските управляващи. Категорично е изяснено, че не е имало спор сред килъра и жертвите му, не е имало никаква предходна история, може въобще да не са се познавали - в средата тук това е изцяло действително, изясни той. Затова претекстове не могат да бъдат изведени, става въпрос за нелепа, нещастна случайност, изясни консулът. Затворен, необщителен, не обичал да приказва - по този начин описал килъра синът на Ивайло, който също живеел в Чикаго. Той е на 21 година, в контакт е с българските дипломати.

По друго време Ивайло и Цветанка идват в Съединени американски щати. Той от дълго време бил там - близо 20 години, има американско поданство, а брачната половинка му преди 2-3. Нейната щерка живее в България. Изключително потресена, смутена е българската общественост. Симпатични, мирни хора, борещи се с живота са били жертвите, разказа консулът. Екипът ще спомага за превозването на телата. Над 400 убийства има от началото на годината в Чикаго, криминогенната конюнктура в действителност става непоносима. На този декор българската общественост от към 100 хиляди души е извънредно работлива и мирна, добави консулът ни в Чикаго.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР