Ивайло Марев - Седмака, който от дълги години живее и

...
Ивайло Марев - Седмака, който от дълги години живее и
Коментари Харесай

Голям жест от Англия към Янтра

Ивайло Марев - Седмака, който от дълги години живее и работи в Англия, подари 20 чисто нови футболни топки на най-малките състезатели в клуба - децата от набор 2008. Пратката дойде в Габрово преди десетина дни, само че през вчерашния ден Ивайло имаше опцията да се види персонално с малчуганите.

Марев е ученик на спортното учебно заведение в Габрово, с треньор Цветан Станев, и е минал през всички детско-юношески гарнитури на Янтра.

" Виждам това, което се случва с футбола в родния ми град сега, харесва ми и го поддържам. Нека тези деца се забавляват в гоненето на топката и се надявам някой от тях да имат опцията да доближат до огромния футбол ", показа Седмака, който беше откровено весел от благодарствения надпис, квалифициран от дребните играчи.
 Янтра се завърна с победа в професионалния футбол
Янтра се завърна с победа в професионалния футбол

Струмска популярност и Септември (София) не се победиха

По-рано подаяние на новака във Втора лига направи един от огромните вратари, артикули на габровската школа - Руси Петков. Живеещият от дълги години в Германия младеж на Чардафон изпрати специфичен подарък за вратарите на Янтра (Габрово) - пет топки и 10 комплекта ръкавици, които да допринесат за мощното им показване във Втора лига този сезон.
 Пирин се готви на високи обороти за Янтра
Пирин се готви на високи обороти за Янтра

Вчера от управлението на отбора оповестиха, че търсят да назначат и стюарди за домакинските мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР