Ивайло Манолов – славният импресарио на Васил Найденов, потъна в

...
Ивайло Манолов – славният импресарио на Васил Найденов, потъна в
Коментари Харесай

Ивайло на Кеца погреба баща си

Ивайло Манолов – славният импресарио на Васил Найденов, потъна в печал. Мениджърът на артист №1 загуби при започване на месеца един от най-близките си хора – родния си татко. Погребението беше на 5 септември.

Две седмици преди да почине възрастният мъж се почувствал зле. Наложило се да го хоспитализират, само че, уви, докторите не съумели да го излекуват.

„ Както всяка година и това лято заведох мама в обичаната ни Гърция за рождения й ден. Докато бях в южната ни съседка, разбрах, че брат ми е закарал баща по неотложност в клиника ”, изясни опечаленият Ивайло пред „ Уикенд ”. Той не посочи от какво заболяване си е отишъл родителят му, а ние и не настоявахме за детайлности, с цел да не задълбочаваме скръбта му.

Импресариото на Кеца постоянно е признавал, че обича майка си повече от татко си. Татко му бил по-близък с другия си наследник, само че все пак, тъгата на естрадния управител по починалия му роднина е голяма. За да се оправи с тъгата, Манолов разчита на другарската поддръжка на Васил Найденов. В дните на печал двамата са нон стоп дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР