Ивайло Караньотов – звезда от тазгодишното издание на Фермата, имал

...
Ивайло Караньотов – звезда от тазгодишното издание на Фермата, имал
Коментари Харесай

Мъжът на Аня Пенчева – бияч на Спас Русев? Бившия лекоатлет отървал пандиза благодарение на Тато

Ивайло Караньотов – звезда от тазгодишното издание на „ Фермата ”, имал тежки здравословни проблеми поради любовта си към Аня Пенчева. Когато преди няколко петилетки си паднал по фамозната актриса и напуснал първата си жена, той останал без дом. Принудил се да живее по изби и коридори. Влагата в неизмазаните и неуютни пространства му докарала съществени болести. „ Първо изкара грип. После споделиха, че било нещо бронхиално. След това - че е пневмония, с цел да се стигне до там черният му дроб да е опустошен, а имунната система отслабнала ”, разправяла е Аня.

Докато Ивайло се чудел по какъв начин да оцелее в мазето, Пенчева живеела с тогавашния си брачен партньор – Сашо Диков. Дори и като се развела със спортния публицист, тя отново траяла да съжителства с него. Просто не вървяло звездата на Народния спектакъл и БГ киното да се придвижи с щерка си Петя в мизерията при любовника си.  Ивайло е наследник на починалата актриса Славка Славова. Негова първа жена е Юлияна Караньотова. Тя също е артистка, само че няма триумфите на Аня. По-млада е от Пенчева и е не по-малко красива и сексапилна от нея. Уви, откакто навърши 40, закъса със здравето и даже я покоси инсулт. 

„ И след развода ни Ивайло остана най-хубавият ми другар. Оженихме се, когато бяхме в 11 клас, през 1981-а. След години той се изнесе. Аз не можех да му дам обич и той отиде да търси други прекарвания ”, откровеничила е Юлияна. Караньотов има от нея щерка Карина. Щерката приключи публицистика в Нов български университет и е топ хубавица. Работила е в Диема, взела участие е  в международния конкурс „ Мис Дупе ”,  а през 2016-а стана майка. В момента е на щат в Българска национална телевизия и отразява най-горещите тематики – ремонта на пътя палач край „ Своге ”, следствието против Миню Стайков, събарянето на софийската сладкарница „ Феята ”…

Ивайло и Аня Пенчева дълго държаха в загадка извънбрачната си връзка. Истината излезе нескрито чак през 1993-а. Тогава към момента омъжената за Сашо Диков актриса забременя от любовника си. На 28 май последваща година се роди синът им Ачо. Днес той е на 24 и е огромна звезда в мотокроса. Печелил е куп републикански и интернационалните надпревари. Преди да се разбере за връзката й с Караньотов Пенчева бе първа другарка с майка му Славка Славова. Двете постоянно деляха една гардеробна в Народния спектакъл. „ Славка беше последният човек, който научи, че сред мен и сина й има нещо, споделя Аня. - Ивайло работеше в театъра. След като мъжът на Ваня Цветкова отпътува за Америка, той стана началник на миманса. Тогава се запознахме. Аз омъжена, той - женен… Един хубав ден Славка идва с огромен плик. „ Сестро, по този начин ми викаше, нося ти тука едни неща. На Лиляна Кошлукова мъжът ми ги е донесъл от Германия, пък не знае, че съм напълняла. Не желая да му споделям и ти ги давам на теб. ” Отварям и виждам  цялостен куп бикини, доста хубави. Обаче като знам, че съм с Ивайло, и ми е кофти. Как да й призная: Ти добре ме обличаш, но знаеш ли кой ми ги съблича тези неща? Отказах ги. Припомних й за бикините малко преди да почине и дълго се смяхме. ”

Комични случаи като с бельото има и други. Веднъж Славова и Таня Масалитинова си приказват пред задния вход на театъра. Излиза Аня. Облечена е с ултракъс минижуп. Като я вижда, Славка възкликва: „ Ох, Аньо, кой татко те е ваял на струг, коя майка те е раждала, кой те целува! ” . И през разум не й минава, че синът й в действителност е този, който целува младата й колежка.  Когато Славова най-накрая схваща за греховната обич на Пенчева с Ивайло, става ужасно. Разстроената майка прекъсва всевъзможни връзки с прелъстилата наследника й хубавица. Минават години преди Славка да елементарни на Аня, задето е разрушила първото семейство на чедото й.

Между другото дебютната театрална изява на Пенчева в Народния е точно като партньорка на Славова. Става дума за спектакъла на Кольо Петков „ Свекърва ”. Свекървата там е Славка, а Аня е снахата. Също като в живота.  Участникът във „ Фермата 2018 ” Ивайло Караньотов се ожени за звездата от „ Хан Аспарух ” и ред други филми в самото начало на XXI век. Двамата подвигнаха първата българска женитба за новото хилядолетие.  Бракуваха се на 2 януари.

Актрисата твърди, че с мъжа й са се подписали в гражданското, тъй като събитията ги принудили. „ В един миг синът ни Ангел потегли на учебно заведение. Започнаха да желаят документи. След това другите деца подхвърляха някакви неща на Ачи: „ То твоят татко не ти е татко. ” Наложи се да узаконим съжителството си ”, разказвала е Аня. „ На мен сватбата като обред ужасно ми простее ", отбелязвал е пък от своя страна житейският й сътрудник.
Той е роден на 26 февруари 1958-а и е с няколко месеца по-малък от жена си. На млади години бе лекоатлет спринтьор. Някои от националните му върхове, сложени в тези години на пистата, са неподобрени и до през днешния ден. През 1980-а на олимпиадата в Москва Ивайло зае влиятелното 6-о място с щафетата 4X100. 

В средата на 90-те брачният партньор на Аня получи много парцели от реституцията и влезе в графата на заможните мъже  със личен бизнес. Случвало се е обаче името му да попада и в престъпните летописи. През 2001-а Караньотов бе упрекнат от мъжа на Анета Сотирова  Борислав Стоянов-Доктора като гарант на побоя над сина му Красен. В дъното на абсурда стояха едни 400 хиляди $. Бизнесменът Спас Русев (настоящ притежател на ФК „ Левски ” – б. р.), тогава откри, че съдружникът му Красен е изтеглил парите. Ивайло бе помолен да спомага за връщането им. „ Моята роля се свеждаше единствено до диалози със Стоянов ”, оправдаваше се синът на Славка Славова, откакто го тикнаха в ареста. Самата Пенчева пък твърдеше, че Доктора е ходил у тях да крещи и заплашва, написа " Уикенд ".

Справка в Интернет демонстрира, че гореописаният случай не е единственият екшън в биографията на Ивайло. Той е бил съден и през 1985 г, само че не влиза в пандела с помощта на тогавашния Първи в страната - Тато. „ Обявих се напълно срещу системата на трениране, срещу всичко… И потеглих да върша синдикат в отбрана на българския състезател. Отнеха ми спортни права, потеглиха да ме вкарват в затвора… В интерес на истината Тодор Живков оказва помощ да не попадна в пандиза ”, споделял е участникът от новото издание на „ Фермата ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР