Ивайло Карабанчев има не лека съдба. Едва 5-годишен започва да

...
Ивайло Карабанчев има не лека съдба. Едва 5-годишен започва да
Коментари Харесай

Зов за помощ: Да подкрепим Ивайло в борбата му с мускулната дистрофия

Ивайло Карабанчев има не лека орис. Едва 5-годишен стартира да демонстрира признаци на нарушаване на двигателните качества, които довеждат до дълго циркулиране по лечебни заведения в търсене на повода. На 10 години лекарите му слагат диагнозата Мускулна дистрофия - вид Дюшен - нелечима болест. Днес Ивчо е на 16 и продължава да се бори с заболяването, с цел да си завоюва още време.

Заболяването съставлява последователно отричане на мускулите, като е въпрос на време да доближи до сърцето и белите дробове. Наскоро лекари в Китай дават вяра на фамилията на Ивайло за закъснение развиването на заболяването. Това е допустимо с провеждането на няколко курса рехабилитационни процедури, които не престават по 15 дни. Ивчо се нуждае от 3 поредни курса, като всеки курс е на стойност 25 000 лева

Ивайло има оферта за първия курс на лекуване за месец октомври. Тук идва и нашето присъединяване, с което бихме могли да помогнем за събирането на средствата, които са нужни. На 21.09.2018 година в "Клуб на фоторепортерите " ще се организира благотворително събитие - базар, на който ще се оферират картини, фотографии и бижута на млади български създатели. Творбите ще бъдат качени в албум тук, в страницата, с цел да имате опция авансово да се запознаете с тях. Артисти и музиканти ще се погрижат за положителното въодушевление на всички посетители.

Целта ни е до края на месец септември да съберем парите за най-малко един курс на лекуване, с цел да може дребният левент да се почувства малко по-добре.

Заповядайте! И не забравяйте усмивките и положителното си въодушевление! Очакваме ви!

Лична страница на Ивайло Карабанчев:
https://www.facebook.com/pg/timeforivailo/posts/?ref=page_internal

Линк към музикалното събитие в поддръжка на Ивайло Карабанчев
https://www.facebook.com/events/263439194286952/

Време за Ивайло!!!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР