Ивайло Иванов е един от петимата български джудисти, които ще

...
Ивайло Иванов е един от петимата български джудисти, които ще
Коментари Харесай

Ивайло Иванов пред Sportal.bg: Горд съм, че ще бъда знаменосец на откриването на Игрите в Минск

Ивайло Иванов е един от петимата български джудисти, които ще ни показват на Европейските игри в Минск от 21 до 30 юни. Талантът от Монтана ще е и знаменосец на родния състав на церемонията по откриването. Иванов даде извънредно изявление за Sportal.bg броени дни преди заминаването за Беларус.
 Интервю с джудиста Ивайло Иванов @@@

“Заминавам постоянно с упования за златния орден. Силно се надявам да имам шанса, който имах през сезона до момента и всичко да е наред. Винаги има късмет да изгубя първа среща, има късмет и да стана първенец. Всички сме добре готови, съсредоточени, отпочинали. Надявам се всичко да е наред и нещата да вървят по проект. Ако успеем да чуем химна, ще бъдем още по-горди”, сподели пред Sportal.bg Иванов, който ще взе участие в категория до 81 кг.
 Интервю с джудиста Ивайло Иванов @@@

Той разяснява и обстоятелството, че е бил определен за знаменосец на родния тим на церемонията по откриването: “За мен е огромна горделивост и привилегия, че са избрали мен - уповавам се да не ги отчайвам. Аз съм горделив българин, веселя се, че ще нося знамето. Смятам, че ще имам време да си умря до моето присъединяване.”
 Интервю с джудиста Ивайло Иванов @@@

Цялото изявление с Ивайло Иванов, в което разяснява и какви са задачите му за Олимпийските игри в Токио следващата година, може да намерите във видеото.

ФОТОГАЛЕРИЯ на Ивайло Иванов ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР