Ивайло и Христина от Костинброд са втората двойка, която напуска

...
Ивайло и Христина от Костинброд са втората двойка, която напуска
Коментари Харесай

Амбициозните Ивайло и Христина напуснаха „Един за друг“ 5

Ивайло и Христина от Костинброд са втората двойка, която напуща “Един за различен ” 5. Амбициозните съпрузи, които се избавиха от изпъждане в първата седмица, този път получиха поддръжката единствено на едвам двойка. Това бяха съквартирантите им по стая - фермерът Петър и постоянно усмихната Галена. Девет от двойките поддържаха другите номинирани - юристите Елизабет и Йордан.

Хапливият Ивайло, който има опит в риалити формат, се трансформира в един от най-противоречивите участници в сезон 5 на “Един за различен ”. Той си навлече гнева на Румен и Йоана, а съвсем всички двойки застанаха на страната на двойката от Трявна.

Ивайло и Хриси са посетители в формалния подкаст на предването “Един без различен ”. Пред водещата Денислава Велкова те разкриха с коя от двойките ще си останат близки, кои са най-запомнящите се моменти от присъединяване им в “Един за различен ” и би ли взел участие Ивайло в друго риалити. Епизодът към този момент е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Приключението “Един за различен ” продължава и идната седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.
Всичко за „ Един за различен “ може да следите в формалните профили на предаването във ,  и , както и на  на предаването.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР