Ивайло Гоцев, който е мениджър на и негов партньор в

...
Ивайло Гоцев, който е мениджър на и негов партньор в
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев заплаши Антъни Джошуа със съд

Ивайло Гоцев , който е управител на и негов сътрудник в организация „ Епик Спортс “, заплаши Антъни Джошуа със съд. Причината се крие в неналичието на съглашение за борбата сред двамата боксьори.

Ако те не изпълнят съглашението ни, ще последва правосъден иск. В Англия разполагат с отлична и почтена правосъдна система, тъй че не се тормозим от сходни дейности. Вярвам, че „ AJ “ и неговият промоутър ще постъпят вярно и ще завършват договорката. Но в случай че решат да не го създадат и в действителност завият в посока мач с Тайсън Фюри, то ние ще си потърсим правата, това е несъмнено “, безапелационен бе Гоцев пред.



Двете страни оповестиха, че са се разбрали за дата и място – 12 декември в „ O2 Арена “ в Лондон, само че все пак към момента няма контракт за дуела.

Не единствено ще се задействаме с IBF, с цел да му лишават пояса, само че ще ги съдим за изгубеното време и пропуснати изгоди. На финалната права сме, от наша страна всичко е ясно. Остава Еди Хърн да извърши неговата част от контракта. След това Кубрат ще стане международен първенец. Той е мъжага. Въпросът е „ AJ “ мъж ли е, или още е мамино синче “, приключи Гоцев.



Припомняме, че „ Кобрата “ е номер 1 и наложителен кандидат за купата на Международната боксова федерация (IBF) . Титлата държи Антъни Джошуа като двамата трябваше да се изправят един против различен. Двубоят беше плануван да се състои за 20 юни на стадиона на футболния тим, само че бе отсрочен, поради пандемията от ковид. Новата дата – 25 юли, на която трябваше да се срещнат двамата на кръга, също пропадна и за момента не е ясно по кое време ще се състои конфликтът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР