Ивайло Чочев е един от лидерите на третия във временното

...
Ивайло Чочев е един от лидерите на третия във временното
Коментари Харесай

Чочев: Доволен съм от това, което постигнах, но можеше да бъде по-добре

Ивайло Чочев е един от водачите на третия във краткотрайното класиране – ЦСКА 1948.Чочев е и голмайстор на шампионата с цели 17 гола, като има записани и 35 мача за националния тим на България, в които е отбелязал 4 попадения.

Чочев рядко дава изявленията, тъй като обича да приказва на терена, само че въпреки всичко се съгласи да даде изявление за предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.

Съвсем скоро халфът на ЦСКА 1948 навърши 30 години.

„ Чувствам се добре. Мога да кажа, че към този момент съм по-улегнал човек. По концентриран и който знае какво желае за в бъдеще. Мисля, че най-голямата ми цел в персонален проект е моето семейство. Имам прелестна брачна половинка и дъщеричка. Имам прелестно семейство – майка, татко, сестра, които постоянно са били до мен ”, показа Чочев.

„ В професионален проект съм удовлетворен от това, което реализирах. Може би можеше да бъде и по-добре, само че някои неща очевидно е трябвало по този начин да се случат. Все отново удовлетворен съм от това, което реализирах. Успях да играя на високо равнище. Не съумях да се задържа там толкоз, колкото ми се искаше, само че въпреки всичко съумях да се докосна до огромния футбол ”, призна звездата на ЦСКА 1948.

Вижте цялото изявление на Ивайло Чочев пред Кирил Памуклийски за предаването “Домът на футбола ” по DIEMA SPORT в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР