Ивайло Борисов, по прякор Ториното, е обвинен като помагач на

...
Ивайло Борисов, по прякор Ториното, е обвинен като помагач на
Коментари Харесай

Ториното е обвинен за помагач при отвличането на Адриан Златков

Ивайло Борисов, по прякор Ториното, е упрекнат като помощник на незнайните причинители на отвличането на Адриан Златков, съобщи юристът му Марияна Тодорова. Заедно с него като помагачи са упрекнати още трима души, включително и една жена.

"Другите трима също са в качеството на помагачи ", удостовери Марияна Тодорова. "Единият - Мартин Марков, е упрекнат, че дружно с Ивайло Борисов е дал двете коли (Шкода и Опел) за отвличането. Другите са момче и момиче, които живеят на фамилни начала, и били дали СИМ-карти ".

Разпитан е и Златко Иванов, по прякор Баретата, който бил освободен, осведоми още Марияна Тодорова, представена от "Канал 3 ".

Ториното е спряган за дясна ръка на Баретата. Пред репортерите Марияна Тодорова разясни, че е разговаряла с Ивайло Борисов за Škoda-та, която клиентът ѝ дал за отвличането.

"Четирима са обвинени в качеството на помагачи на незнайни причинители ", посочи юрист Тодорова. "Вчера са разпитвани голям брой лица, купували коли от господин (Тони) Златков, и такива, които са били в другарски епизоди с Ивайло Борисов (Ториното) ", сподели още тя.

"На Златомир Иванов (Баретата) не са му задавали въпроси за Борисов. Всеки човек в тази страна дава отговор самичък за своите действия ", сподели Марияна Тодорова. "Не може господин Иванов да дава отговор за всичко, което става в тази страна. Да, несъмнено той е престъпно проявен, да, осъждан е, само че той си има бизнес и не може за всяко по-тежко закононарушение да се упреква господин Иванов ".

По нейните думи Ивайло Борисов-Ториното бил другар с останалите упрекнати мъже. "Не знам какви са му връзките с дамата ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР