Ивайло Антонов е директор на Областната дирекция на МВР в

...
Ивайло Антонов е директор на Областната дирекция на МВР в
Коментари Харесай

Нов Трус В Държавата! Един От Най-Високопоставените Българи Току-Що Хвърли Оставка!

Ивайло Антонов е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана от началото на август 2015 година.

Преди няколко часа пресцентъра на социалистите заяви, че шефът на монтанската полиция си потегля поради техни разкрития.

Вчера зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев даде специфична конференция, на която изнесе данни за непозволена интервенция на полицията в изборния развой.

" Министерство на вътрешните работи не просто не подсигурява честните избори, а взима страна на една политическа мощ. Всички са предизвестени, че в случай че не завоюва ГЕРБ - ще бъдат разформировани на други места по страната ", сподели пред медиите Добрев.

Шефският пост в ОД на Министерство на вътрешните работи Монтана поема краткотрайно старши комисар Пламен Томов. Той е роден на 23. 04.1976 година в Лом.

Завършил е висше обучение през 2001 година в Академия на Министерство на вътрешните работи София, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ", ОКС - бакалавър, а през 2012 година ЮЗУ гр. Благоевград, компетентност " Право ", ОКС -магистър.

Професионалната му кариера в Министерство на вътрешните работи стартира през 2001 година на служба шпионин в бранш БОП при ОДМВР - Монтана.

Последователно е заемал длъжностите шпионин, шеф на група, шеф на бранш в ОДМВР - Монтана.

От 15.05.2018 година е преназначен за шеф на Районно ръководство - АЕЦ - Козлодуй при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Враца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР